ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις – ετοιμάζει «φρεσκάρισμα» ο Κέρκεζ

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις – ετοιμάζει «φρεσκάρισμα» ο Κέρκεζ

Ούτε… ανάσα δεν προλαβαίνουν να πάρουν στην ΑΕΛ, αφού το περασμένο Σάββατο (31/03) αντιμετώπισαν στο ΓΣΠ τον ΑΠΟΕΛ και τη Μεγάλη Τρίτη (03/04, 19:00) θα υποδεχθούν την ΑΕΚ στο Τσίρειο.

Βέβαια, πλέον η ομάδα δεν ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη, όμως όπως έδειξε και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, θα παλέψει όλα τα παιχνίδια, παίζοντας για το γόητρο και την ιστορία της και στο τέλος θα κάνει ταμείο, αν και θα είναι σχεδόν… άδειο, αφού η φετινή χρονιά είναι αποτυχημένη και ο μόνος «στόχος» που επετεύχθη, είναι η είσοδος στην πρώτη εξάδα.

Αλίμονο να χανόταν κι αυτός…

Ο Ντούσαν Κέρκεζ, όπως αναφέραμε σε χθεσινό κείμενο μας, κέρδισε πόντους με το στήσιμο της ομάδας και το κοουτσάρισμα του στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και θέλει φυσικά να υπάρχει και συνέχεια.

Πλέον, η ΑΕΛ θα αγωνίζεται χωρίς πίεση και άγχος και αυτό σίγουρα λύνει τα χέρια του προπονητή και τα πόδια των παικτών, οι οποίοι οφείλουν να κλείσουν θετικά τη χρονιά, μαζεύοντας όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούν στα εναπομείναντα παιχνίδια και ΚΥΡΙΩΣ, να μην παρουσιαστούν ξανά φαινόμενα αδιαφορίας ή… «λευκής πετσέτας» από κανέναν ποδοσφαιριστή, όπως συνέβη στο ντροπιαστικό 5-1 από τον Απόλλωνα στην πρεμιέρα των πλέι-οφ, το οποίο έκανε την ΑΕΛ άνω-κάτω.

Αναφορικά με τον αυριανό αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, ο Βόσνιος τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα για να «φρεσκάρει» την ομάδα του και υποψήφιοι για να πάρουν φανέλα βασικού, είναι οι Αϊρόσα, Μιτρέα, Σίλβα, Τόρες, Ρομάν, Σοάρες και Τεξέιρα, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, με εξαίρεση τους δύο τελευταίους που έπαιξαν ως αλλαγή.

Πάντως, με τις επιλογές που έκανε ο Βόσνιος τεχνικός στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, άνοιξε το ροτέισιον, αφού έβγαλε από τη «ναφθαλίνη» τέσσερις παίκτες, τους Χάρη Κυριάκου, Ντόσα Τζούνιορ, Νικολάου και Μέσκα, οι οποίοι επίσης διεκδικούν ξανά θέση βασικού!

Σίγουρα οι επιλογές είναι πολλές, ενώ δεν αποκλείουμε και κάποια έκπληξη με έναν εκ των Μαύρου και Ηλία, για τη «γραμμή κρούσης».

Μοναδική απουσία για τον Κέρκεζ αναμένεται ότι θα είναι ο Αντρέας Αβραάμ με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι δεν θα είναι παρών για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Τσίρειο.

Η επιστροφή του Κύπριου Διεθνή ποδοσφαιριστής των «γαλαζοκίτρινων» στην ομάδα  δρομολογείται μετά τις εορτές του Πάσχα αφού τότε αναμένεται ότι θα ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top