LIFESTYLE

Truth of Dare – Στις κινηματογραφικές οθόνες από 19 Απριλίου

Truth of Dare – Στις κινηματογραφικές οθόνες από 19 Απριλίου

Truth or Dare trailer - Θάρρος, αλήθεια ή… θάνατος;

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
Σε ένα πάρτι, οι νεαροί καλεσμένοι αποφασίζουν να παίξουν το παιχνίδι Θάρρος ή Αλήθεια, αλλά τελικά ένας από αυτούς, ο Φέλιξ, καταλήγει να γίνει αντικείμενο κοροϊδίας.

Μετά από μερικούς μήνες, τα τρία αγόρια και τα δύο κορίτσια που είχαν κοροϊδέψει τον Φέλιξ θα δεχτούν από μια πρόσκληση για το πάρτι γενεθλίων του που θα γίνει στην έπαυλη του. Όμως εκεί πέρα, δε θα βρουν τον Φέλιξ, αλλά τον αδερφό ονόματι Τζάστιν, ο οποίος θα τους ενημερώσει ότι ο Φέλιξ είναι στο εξωτερικό και δεν πρόλαβε να γυρίσει εγκαίρως. Θα τους παρακαλέσει όμως να κάτσουν εκεί πέρα για το βράδυ για να διασκεδάσουν και να ξεκουραστούν.

Μετά από αρκετή συζήτηση, ο Τζάστιν θα τους προτείνει να παίξουν ένα παιχνίδι: Θάρρος ή Αλήθεια. Και τότε θα τους αποκαλύψει τον αληθινό λόγο για τον οποίο αυτοί οι συγκεκριμένοι πήραν από μια πρόσκληση για το πάρτι. Ο λόγος αυτός είναι η εκδίκηση για την αυτοκτονία του αδερφού του μετά την κοροϊδία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πλούσιο μυστήριο, πινελιές φρεσκάδας στο σενάριο, μερικές πολύ δυνατές στιγμές φόνων και εκτεταμένης αγωνίας, γρήγορος ρυθμός, συγκλονιστικό τελείωμα- έκπληξη που σε αφήνει με το στόμα ορθάνοιχτο!

Το διάσημο νεανικό παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» που όλοι κάποτε παίξαμε στα εφηβικά μας χρόνια χρησιμεύει εδώ ως θεμέλιο της αγωνίας και της βίας. Ο γεμάτος μίσος και εκδίκηση αδερφός ενός νεαρού που αυτοκτόνησε ύστερα από μια κακόγουστη φάρσα φίλων του, προσκαλεί τους φίλους του αδερφού του σε μια απομονωμένη καλύβα στο δάσος με το πρόσχημα διεξαγωγής πάρτι και τελικά καταφέρνει να τους παγιδεύσει.

Χρησιμοποιώντας ως βοηθό (εκτός απ’ το πιστόλι του) τον πιο φοβητσιάρη από την παρέα, τους δένει σε καρέκλες και μέσα από το προαναφερθέν παιχνίδι προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες για το ποιος από όλους είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του αδερφού του. Ταυτόχρονα απειλεί και τις ζωές τους με μια φονική μηχανή αν οι «παίχτες» επιλέξουν «θάρρος».

Το «Truth or Dare» είναι η τρίτη ταινία μεγάλης διάρκειας του σκηνοθέτη Robert Heath.
Το φιλμ παρά την τυπική φύση του κατορθώνει να σε κρατά σε αγωνία μέχρι το ευρηματικό και άκρως σοκαριστικό φινάλε. Έχει καλό ρυθμό, καλοφτιαγμένο μυστήριο που θυμίζει ελαφρώς τα έργα της Agatha Christie, μετρημένη αλλά σοκαριστική βία και σίγουρα όχι αδιάφορους χαρακτήρες.

Πρωταγωνιστούν:
Liam Boyle
Jack Gordon
Florence Hall

Σκηνοθέτης:
Robert Heath.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top