ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συγκλονίζει 24χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα – ‘Για ένα δευτερόλεπτο…’

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συγκλονίζει 24χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα – ‘Για ένα δευτερόλεπτο…’

Λόγω των εορτών του Πάσχα και του ‘εθίμου’ με τις λαμπρατζιές και τις κροτίδες, 24χρονος από την Λευκωσία θυμήθηκε το συμβάν που τον στιγμάτισε το 2011.

Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Σ.Γ. από την Λευκωσία, θυμήθηκε το Πάσχα του 2011, που παραλίγο να χάσει το χέρι του, λόγω κροτίδας.

«Σαν σήμερα πριν 7 χρόνια μια στιγμή, μία λάμψη, μία μαλακία της στιγμής! Νόμιζα οτι είμουν ο καλύτερος και "αππόνουμουν"», αναφέρει αρχικά στην δημοσίευσή του ο 24χρονος.

«Για ένα δευτερόλεπτο παρολίγο να μεν έχω χέρι» αναφέρει επίσης και συμπληρώνει, «δεν είναι παληκαρκά το πάσχα για το ποιος κάμει το πιο δυνατό "μπουμ"»!

Τέλος, ο 24χρονος συμβουλεύει τους υπόλοιπους: «Κοιτάξετε να περάσετε καλά με τους δικούς σας και αφήστετα! Εν ξέρετε ποτε ενα γίνει το κακκό ! Αν δεν σας κόφτει εσας σκευτείτε οτι μπορεί να πάρετε κάποιον άλλο στο λαιμό σας»!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top