ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η συμπολίτιδα να περιμένει, προέχει η «Κυρία» – Ό,τι το καλύτερο να συμβεί αυτό στην εξέλιξη του κυανόλευκου ντέρμπι

Η συμπολίτιδα να περιμένει, προέχει η «Κυρία» – Ό,τι το καλύτερο να συμβεί αυτό στην εξέλιξη του κυανόλευκου ντέρμπι

Βδομάδα με δύο σημαντικά, κρίσιμα παιχνίδια για τον Απόλλωνα.

Η χαλάρωση του Πάσχα τέλειωσε και τώρα το μυαλό όλων στο προπονητικό κέντρο Κολοσσίου είναι στραμμένο στις δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις της βδομάδας.

Πρώτα την ερχόμενη Τετάρτη ο Απόλλωνας, με το 1-1 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση, θέλει να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Το ντέρμπι της Λεμεσού με την ΑΕΛ που είναι προγραμματισμένο το ερχόμενο Σάββατο για την 6η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος πρέπει να περιμένει για τον Απόλλωνα μιας και προέχει η ρεβάνς με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ναι μεν ο Απόλλωνας έχει ως μέγα στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τη διατήρηση, δηλαδή, της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα, όπου βρίσκεται εκεί σήμερα, με 2 βαθμούς διαφορά από τον βασικό συνεδιεκδικητή του τίτλου, ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν μπορεί να παραβλέψει και τον θεσμό του κυπέλλου.

Φυσικά, στο μυαλό αρκετών Απολλωνιστών είναι το περσινό 6-0 του Τσιρείου Σταδίου επί της Ανόρθωσης, αλλά ουδείς παρασύρεται από αυτό.  Ένα διαφορετικό παιχνίδι.  Δύο διαφορετικές ομάδες από πέρσι,  Ομάδες που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά ο Απόλλωνας μέσα στην έδρα του και με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει να έχει ακόμη μία σπουδαία βραδιά, να πανηγυρίσουν όλοι μαζί, να βρεθεί η Λεμεσιανή ομάδα στην κληρωτίδα της ημιτελικής φάσης, να συμπληρώσει το καρέ των ομάδων εκεί μετά από ΑΕΚ, Πάφος FC και ΑΠΟΕΛ.

Με βάση και το σκορ του πρώτου αγώνα, για τον προπονητή, Σωφρόνη Αυγουστή, και όχι μόνο, θα είναι ότι το καλύτερο στην εξέλιξη του μεθαυριανού αγώνα να δει την ομάδα του να σημειώνει νωρίς γκολ, με βάση και το εκτός έδρας τέρμα που σημείωσε, να ρίξει για τα καλά την πίεση στην «Κυρία».

Πέρα του Άλαν, που τέλειωσε η σεζόν για αυτόν, δεν υπολογίζονται από τον Κύπριο τεχνικό για τον αγώνα ρεβάνς κυπέλλου με την Ανόρθωση οι Αγγελή και Στυλιανού.  Όπως, φυσικά, και οι τιμωρημένοι Ντα Σίλβα και Γιούστε

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top