ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Το κενό στην κατάθεση του 22χρονου Τούρκου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Το κενό στην κατάθεση του 22χρονου Τούρκου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανάμεσα σε όσα ανάφερε στην θεληματική κατάθεση του ο 22χρονος φονιάς του Ε/κ Σολωμού Αποστολίδη, υπάρχει ένα μεγάλο κενό, που αυξάνει τα ερωτηματικά γύρω από την όλη υπόθεση.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (7/4) ο 22χρονος Τούρκος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για τον φόνο του πρώην Ανθυπασπιστή, Σολωμού Αποστολίδη, παραδόθηκε στις Τουρκικές Αρχές και ομολόγησε το έγκλημα.

Μάλιστα, τα τ/κ Μέσα έδωσαν στην δημοσιότητα όσα υποστήριξε στην κατάθεσή του ο 22χρονος.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 22χρονου, το βράδυ της 28ης Μαρτίου, βρισκόταν στο καζίνο παρέα με τον 65χρονο Ε/κ και στοιχημάτιζαν παρέα, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν και μετά από ένα περιστατικό, τον κτύπησε με πέτρα στο κεφάλι και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο

Ισχυρίστηκε μάλιστα, ότι δεν γνώριζε ότι ο Αποστολίδης είχε χάσει τη ζωή του, ενώ εξήγησε πως η γρήγορη διαφυγή του από τα κατεχόμενα είχε να κάνει με μια δουλειά που του είχε υποσχεθεί ένας φίλος στην Yalova της Τουρκίας

Στην συνέχεια, υποστήριξε πως όταν ενημερώθηκε ότι ο 65χρονος είναι νεκρός, παραδόθηκε στην Τουρκική Αστυνομία.

Το κενό που παρατηρείται στην κατάθεση του 22χρονου, είναι ότι, ο 65χρονος Σολωμός, εντοπίστηκε με τραύματα στο κεφάλι αλλά και σημάδια σαν κάποιος να προσπάθησε να κάψει το άψυχο σώμα του.

Εντούτοις, στην κατάθεση του ο 22χρονος δράστης, μίλησε μόνο για το κτύπημα με την πέτρα στο (σ.σ. κεφάλι), ενώ υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως ο 65χρονος απεβίωσε και ότι ενημερώθηκε εκ των υστέρων. Στην συνέχεια, αφότου έμαθε για τον θάνατο του Ε/κ, παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Αν όντως ο 22χρονος δεν γνώριζε για τον θάνατο του Αποστολίδη, τότε από πού προήλθαν τα εγκαύματα στο σώμα του 65χρονου Ε/κ;

Μήπως εμπλέκεται και δεύτερο πρόσωπο στην υπόθεση ή ο 22χρονος προσπαθεί να κρύψει γεγονότα για να ελαφρύνει την θέση του ενώπιον της δικαιοσύνης;

Πάντως, να σημειωθεί ότι την Κυριακή (8/4) ο 22χρονος Τούρκος, οδηγήθηκε ενώπιον τουρκικού Δικαστηρίου.

Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα του τ/κ Τύπου, το τουρκικό Δικαστήριο αποφάσισε την έκδοσή του στα κατεχόμενα, χωρίς να γίνεται γνωστή η ημερομηνία που θα παραδοθεί στις τ/κ "αρχές".

Ωστόσο, την Τρίτη (10/4) υπήρξε ανατροπή στην υπόθεση και τελικά ο 22χρονος δράστης, δεν θα εκδοθεί στα κατεχόμενα. 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top