ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΠΑΦΟΣ: Υπό 8ήμερη κράτηση 34χρονος

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΠΑΦΟΣ: Υπό 8ήμερη κράτηση 34χρονος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Τρίτη (10/4) ένας 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη για υπόθεση απόπειρας φόνου, τραυματισμού, μαχαιροφορίας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και παράνομης εισόδου σε βάρος δύο ομοεθνών του.

Το Δικαστήριο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτηση του, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων κάνοντας αποδεκτό το αίτημα της Αστυνομίας.
 
Όπως ανέφερε ο εξεταστής της υπόθεσης στο Δικαστήριο, οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο και μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί δύο καταθέσεις, ενώ για την ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου αναμένεται να ληφθούν περίπου 35 καταθέσεις. 

Εξάλλου, σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Ιωάννου, ανέφερε πως χθες στις 8μ.μ., μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με τραύματα από μαχαίρι στην αριστερά πλευρά, 43χρονος κάτοικος Πάφου.

Λίγο αργότερα, στις 8.40μ.μ., μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και 31χρονος, επίσης φέροντας τραύματα από μαχαίρι στην αριστερή πλευρά αλλά και στο αριστερό χέρι.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top