ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O κόουτς της Ομόνοιας αγκαλιά με παίκτη της ΑΕΚ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

O κόουτς της Ομόνοιας αγκαλιά με παίκτη της ΑΕΚ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ομόνοια / Αραράτ και η ΑΕΚ Λάρνακας θα «κονταροχτυπηθούν» στον τελικό του φούτσαλ με τις δύο ομάδες να έχουν ως στόχο την κατακτήση του τροπαίου.

Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού ανάμεσα στις δύο ομάδες ο φωτογραφικός φακός του ThemaSports o οποίος βρίσκεται στο γήπεδο απαθανάτισε μια όμορφη στιγμή, από αυτές που όλοι θέλουμε να βλέπουμε σε όλα τα γήπεδα και σε όλα τα αθλήματα στο νησί μας.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Ομόνοιας / Αραράτ ο Κώστας Πολυβίου είχε ένα τετ – α –τετ με φουτσαλιστή της ΑΕΚ και μάλιστα ο κόουτς των «πρασίνων» φάνηκε μετά την συζητήση που είχαν να πιάνει τον παίκτης των «κιτρινοπρασίνων» αγκαλιά.

 Σίγουρα ευχή όλων είναι να παραμείνει και μετά το πέρας της αναμέτρηση αυτή η καλή σχέση ανάμεσα στους πρωταγωνιστές…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top