ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φτιαγμένοι για τη διατήρηση της μοναξιάς της κορυφής με όλους αυτούς τους «φυγάδες» (πιθανή ενδεκάδα)

Φτιαγμένοι για τη διατήρηση της μοναξιάς της κορυφής με όλους αυτούς τους «φυγάδες» (πιθανή ενδεκάδα)

Αν εξαιρεθεί η «κατραπακιά» με την ΑΕΚ στη Λάρνακα, στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος μετρά μόνο νίκες ο Απόλλωνας. Σήμερα κυνηγούν τη δεύτερη επιτυχία τους πάνω στη συμπολίτισσα τους ΑΕΛ, ούτως ώστε να μείνουν στο ρετιρέ, ότι κι αν κάνει ο ΑΠΟΕΛ αύριο στο δικό του παιχνίδι με την Ομόνοια. Οι πάντες είναι φτιαγμένοι στις τάξεις της ομάδας, ύστερα και από την εξασφάλιση της πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου, μένοντας σε τροχιά διεκδίκησης του νταμπλ.

Επανέρχονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας οι Έκτορ Γιούστε και Άλεξ Ντα Σίλβα, οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι την Τετάρτη στο κύπελλο. Στην κερκίδα θα είναι ο τραυματίας Αγγελή και ο ανέτοιμος Στυλιανού. Δυο ή τρεις αλλαγές προσώπων μάλλον θα έχει το αρχικό πλάνο, σε σχέση με το παιχνίδι στα μέσα της εβδομάδας.

Στο τέρμα θα είναι ο Βάλε. Δεξί μπακ θα παίξει ο Ζοάο Πέδρο. Αριστερά στην άμυνα πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να δούμε τον Βασιλείου ξανά. Χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παίξει ο Ζάντερ, ο οποίος με την Ανόρθωση ήταν αριστερό εξτρέμ. Ο Ρομπέρζ θα έχει ξανά δίπλα του τον Γιούστε. Ο Άλεφ Ντος Σάντος θα πάει στα χαφ. Ο Σακέτι θα είναι «εξάρι». Για την άλλη θέση στον άξονα, υποψήφιοι είναι οι Μάρκοβιτς και Ντα Σίλβα. Εκτός κι αν διατηρήσει τον Παπουλή ως επιτελικό. Ο Ελλαδίτης δεν αποκλείεται να… επιστρέψει σε ρόλο αριστερού εξτρέμ. Θέση για την οποία είναι υποψήφιοι οι Ζάντερ και Σκέμπρι. Ο Γιάκολις θα ξεκινήσει ως δεξιός εξτρέμ (την Τετάρτη ήταν ο Σκέμπρι), ενώ για τη θέση φουνταριστού, επικρατέστερος είναι ο Ζελάγια, παρά ο Μάγκλιτσα. 

Σε ότι αφορά την παρουσία του κόσμου του Απόλλωνα, σύμφωνα με ενημέρωση καταμέτρησης από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ, 2179 φίλαθλοι των κυανολεύκων έχουν προμηθευτεί εισιτήριο και θα είναι στη δυτική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top