ΠΑΡΑ-THEMA

Ψάχνουν πλούσιους ‘ζαχαρομπαμπάδες’- ‘Είμαι παρθένα, αν το έκανα θα είχε κόστος'

Ψάχνουν πλούσιους ‘ζαχαρομπαμπάδες’- ‘Είμαι παρθένα, αν το έκανα θα είχε κόστος'

Ο δικτυακός τόπος των "sugar daddies", seekingarrangement.com ισχυρίζεται ότι προσφέρει ειλικρινή σχέση, αλλά φαίνεται να χρησιμοποιείται και για δημοπρασία παρθενίας νέων γυναικών.

Τα άτομα που αναζητούν ραντεβού, σύμφωνα με την βρετανική The Sun (15/4), φτάνουν τα 10 εκατομμύρια από 139 χώρες, με τα ‘sugar babies’ να υποστηρίζουν ότι δεν είναι συνοδοί, αφού οι γυναίκες θέτουν ως προϋπόθεση για ερωτικές περιπτύξεις, να υπάρχει σχέση.

Η ιστοσελίδα μάλιστα ισχυρίζεται ότι είναι ένας διαδικτυακός χώρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να βρουν ‘ειλικρινείς’ σχέσεις, ενώ οι ‘sugar dadies’ έχουν να επιλέξουν από έναν αριθμό γυναικών, με δικαίωμα επιλογής μέχρι και τέσσερα ‘sugar babies’ την μέρα.

Όσον αφορά το όποιο όφελος μπορεί να έχει μια γυναίκα, εκτός από μια ειλικρινή σχέση, τα ‘sugar babies’ είναι σε θέση να βρουν ένα ‘μέντορα’ και ‘έμπειρους άντρες που δεν παίζουν παιχνίδια’.

Πάντως από την Παρασκευή (13/4), το δημοσίευμα αναφέρει ότι ένας Αμερικανός επιχειρηματίας, αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν βιασμό, όταν μια έφηβη προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην αστυνομία του Μέμφις των ΗΠΑ, μετά την γνωριμία της με τον άντρα σε διαδικτυακό χώρο για ραντεβού και τη συνάντηση τους τον Δεκέμβριο του 20017.

Ρεπόρτερ της Mail, αναφέρει το δημοσίευμα της The Sun, αποκτώντας πρόσβαση στον ισότοπο, ανακάλυψε δεκάδες λογαριασμούς από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι ανήκουν σε νεαρές γυναίκες που διαφημίζουν την παρθενιά τους.

Μια 18χρονη γράφει στο προφίλ της: ‘Ως φοιτήτρια, έχω ανάγκη από χρήματα. Είμαι πρόθυμη να κάνω οτιδήποτε εκτός από σεξουαλική επαφή’. ‘Αν θα το έκανα αυτό, θα γινόταν με πολύ υψηλό κόστος, αφού είμαι παρθένα’

Μια άλλη περιγραφή σε προφίλ γράφει: "Δημοπρασία για την παρθενία μου. Η μεγαλύτερη προσφορά πριν από τα μεσάνυχτα στις παραμονές της Πρωτοχρονιάς κερδίζει."

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Brandon Wade, ο ιδρυτής της ιστοσελίδας το 2006, έχει και ο ίδιος βγει αρκετά ραντεβού με ‘sugar babies’, με τον ίδιο να δηλώνει ότι είναι δύσκολο να ‘αστυνομεύουν’ τι συμβαίνει στον ιστότοπο, αλλά καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για αυτό.
ναφοράς και να παρακολουθήσουμε τι συμβαίνει στον ιστότοπο".

Αυτό το Σαββατοκύριακο (14-15/4), η εταιρεία πραγματοποιεί μια συνεδρία στην Νέα Υόρκη για τα ‘sugar babies’ με διαφημιστικούς συμβούλους να  τα ενημερώνονται για το πως να τα βρουν με ένα εκατομμυριούχο.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top