ΚΟΣΜΟΣ

«Οι υπάλληλοι της Amazon αναγκάζονται να ουρούν σε μπουκάλια»– Τι αποκαλύφθηκε

«Οι υπάλληλοι της Amazon αναγκάζονται να ουρούν σε μπουκάλια»– Τι αποκαλύφθηκε

Οι υπάλληλοι της αποθήκης της Amazon στη Μεγάλη Βρετανία αναγκάζονται να ουρούν σε… μπουκάλια από φόβο μήπως τα συχνά διαλείμματα για να πάνε στην τουαλέτα τους κοστίσουν τη δουλειά τους. 

 

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος James Bloodworth, ο οποίος δούλεψε ως υποτιθέμενος υπάλληλος για ένα διάστημα στην αποθήκη, σύμφωνα με το CNET.

O Bloodworth εργάστηκε στην αποθήκη του Staffordshire ενώ έγραφε ένα βιβλίο για τους χαμηλούς μισθούς στη Βρετανία. Όπως διαπίστωσε οι επισκέψεις στις τουαλέτες ήταν σπάνιες καθώς ορισμένοι υπάλληλοι βρίσκονταν αρκετούς ορόφους μακριά από την κοντινότερη τουαλέτα.

Έτσι, σύμφωνα με τον Bloodworth, εν μέσω φιλόδοξων στόχων και αυστηρών διαλειμμάτων, πολλοί υπάλληλοι αναγκάζονται να πάρουν δραστικά μέτρα, χρησιμοποιώντας μπουκάλια αντί για την τουαλέτα. 

Ξεχωριστή έρευνα που έγινε σε 241 βρετανικές αποθήκες αποκάλυψε ότι τα 3/4 των υπαλλήλων φοβόντουσαν να κάνουν επιπλέον διάλειμμα για τουαλέτα. Ένας από αυτούς απάντησε ότι τα διαλείμματα είναι πολύ αυστηρά.

«Αν θες να πας να πάρεις κάτι να πιεις δεν προλαβαίνεις να πας και τουαλέτα. Αν αργήσεις 2 λεπτά τότε τρως παρατήρηση. Στις πέντε παρατηρήσεις απολύεσαι», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας υπάλληλος.

Η Amazon σε σχόλιό της στο CNET αρνείται τις παραπάνω αποκαλύψεις διαβεβαιώνοντας ότι παρέχει ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον και φροντίζει την εύκολη πρόσβαση στις τουαλέτες. Συμπληρώνει δε ότι υποστηρίζει τους ανθρώπους που δεν πιάνουν εύκολα τους στόχους βοηθώντας τους να βελτιωθούν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top