ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ: Κεκλεισμένων των θυρών η δικάσιμος – Στο κελί ο 19χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ: Κεκλεισμένων των θυρών η δικάσιμος – Στο κελί ο 19χρονος

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πραγματοποιήθηκε στο δικαστήριο η διαδικασία για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησης του 19χρονου εθνοφρουρού, εναντίον του οποίου διερευνώνται υποθέσεις που αφορούν άσεμνες πράξεις.

Η Αστυνομία εξασφάλισε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσιας, διάταγμα τετραήμερης προσωποκράτησης του 19χρονου εθνοφρουρού, σε μια διαδικασία που διεξήχθη την Πέμπτη (19/4), κεκλεισμένων των θυρών.

Θυμίζουμε ότι, το βράδυ της Τετάρτης (18/4) ο 19χρονος εθνοφρουρός συνελήφθη στην Έγκωμη από αστυνομικούς στην παρουσία στρατονομίας.

Το εν λόγω πρόσωπο τέθηκε υπό σύλληψη για υπό διερεύνηση υπόθεση που αφορά άσεμνες πράξεις σε βάρος νεαρών γυναικών. 

Η υπόθεση, πάντως, απασχόλησε αρκετά τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Δομετίου την τελευταία περίοδο. Άνδρας νεαρής ηλικίας σε τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις επιτέθηκε με άσεμνες πράξεις εναντίον γυναικών. 

Σε μια εξ αυτών, μάλιστα, φέρεται να είχε κατεβασμένο το παντελόνι και να αυνανιζόταν επιδεικτικά μπροστά από φοιτήτρια. 

Μετά την τελευταία άσεμνη επίθεση που έγινε προέκυψε μαρτυρία, με τους αστυνομικούς να οδηγούνται στην σύλληψη 19χρονου εθνοφρουρού. 

Εναντίον του τελευταίου διερευνώνται μεταξύ άλλων κατηγορίες (1) άσεμνης επίθεσης, (2) κοινής επίθεσης και (3) άσεμνης πράξης σε δημόσιο χώρο.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top