ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η ταυτότητα των δύο δολοφονηθέντων – Μαρτυρίες από περιβάλλον

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η ταυτότητα των δύο δολοφονηθέντων – Μαρτυρίες από περιβάλλον

Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου και η Ντίνα Σεργίου, ήταν δύο άνθρωποι της διπλανής πόρτας, αγαπητοί και φιλήσυχοι, αυτό τουλάχιστον λένε πρόσωπα από το περιβάλλον τον δύο δολοφονηθέντων.

Το άτυχο ζεύγος, ήταν παντρεμένο για περισσότερα από 15 χρόνια, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να αποκτήσει βιολογικό παιδί, έτσι, το 2007 υιοθέτησε τον 15χρονο σήμερα γιο τους από την Ρωσία, όταν αυτός ήταν σε ηλικία 3 ετών.

Το κοντινό περιβάλλον τους, αναφέρει ότι του είχαν προσφέρει τα πάντα. Οικονομική άνεση, αγάπη, φοίτηση σε ιδιωτικό σχολείο, ευκαιρίες για διάφορες δραστηριότητες και ένα υγιές περιβάλλον.

Η Σόφη Ορφανίδου (‘Πολίτης’) την Παρασκευή (20/4) σκιαγράφησε το προφίλ των δύο δολοφονηθέντων, στην βάση μαρτυριών από πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος του 60χρονου και της 59χρονης συζύγου του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιώργος Χατζηγεωργίου καταγόταν από την Άσσια και εργαζόταν ως μαθηματικός στην Αγγλική Σχολή. Ήταν απόφοιτος της Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας και του Πανεπιστημίου New South Wales του Σίδνεϊ στην Αυστραλία. Είχε αποκτήσει δύο πτυχία, ένα στα μαθηματικά και άλλο στην ψυχολογία. Επίσης απέκτησε και μεταπτυχιακό σε θέματα εκπαίδευσης.

Επιστρέφοντας στην Κύπρο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, ο 60χρονος Γιώργος, διετέλεσε αρχικά καθηγητής στην ιδιωτική σχολή Falcon και ακολούθως εργάστηκε στην Αγγλική σχολή όπου και υπηρετούσε μέχρι την ημέρα που δολοφονήθηκε.

Στο σχολείο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του ‘Πολίτη’, ήταν ενεργό μέλος της ομάδας Αστρονομίας και μαζί με άλλους καθηγητές και μαθητές προέβαιναν σε παρατηρήσεις διαφόρων αστρικών φαινομένων.

Πάντως, το επαγγελματικό περιβάλλον του άτυχου 60χρονου, τον περιγράφει ως έναν άνθρωπο ευγενή και αξιαγάπητο, ο οποίος έχαιρε σεβασμού και είχε ξεχωριστή θέση στις καρδιές των μαθητών.

Η Ντίνα Σεργίου, ήταν 59 ετών και καταγόταν από την επαρχία Κερύνειας. Ήταν παιδί τετραμελούς οικογένειας.

Τα τελευταία χρόνια η 59χρονη εργαζόταν στο Τμήμα Στατιστικής της Κεντρικής Τράπεζας και οι συνάδελφοι της, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, την περιγράφουν ως γυναίκα εξαιρετικού χαρακτήρα, κοινωνική και φιλική με το επαγγελματικό της περιβάλλον.

Επίσης, σύμφωνα με το επαγγελματικό περιβάλλον της άτυχης Ντίνας, το τελευταίο διάστημα έδειχνε προβληματισμένη και θλιμμένη, αλλά θεωρούσαν ότι οφειλόταν σε πρόσφατο περιστατικό με θάνατο οικείου προσώπου της.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top