ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Σε τρία σημεία οι έρευνες στο σπίτι – Η εξέλιξη και ο 15χρονος

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Σε τρία σημεία οι έρευνες στο σπίτι – Η εξέλιξη και ο 15χρονος

Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική για την Αστυνομία σχετικά με τον φόνο του 60χρονου Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης Ντίνας Σεργίου που έγινε στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/4).

Το ενδεχόμενο διάρρηξης του σπιτιού είχε αποκλειστεί από την πρώτη στιγμή, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και ως εκ τούτου όποιος εισήλθε στην οικία είχε νόμιμη πρόσβαση.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν την Παρασκευή (20/4) μέλη της ΜΜΑΔ και του εγκληματολογικού τμήματος χτένισαν το χωράφι απέναντι από το σπίτι, το χωράφι δίπλα αλλά και εντός της οικίας, με κύριο σκοπό την ανεύρεση του φονικού μαχαιριού.

Η εξέλιξη της υπόθεσης εστιάζεται πια στη γραπτή κατάθεση που αναμένεται να δώσει το τραγικό πρόσωπο, ο 15χρονος γιος του φονευθέντος ζευγαριού.

Το παιδί, ενδεχομένως να προσέλθει το Σάββατο (21/4) στο ΤΑΕ και αν αυτό συμβεί θα γίνει με καθοδήγηση ψυχολόγων, ενώ αναμένεται να εμπλακεί και η Νομική Υπηρεσία λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Να σημειωθεί ότι η διερεύνηση της υπόθεσης εμπεριέχει και την ώρα που διεπράχθη η δολοφονία. Υπενθυμίζουμε ότι ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η ακριβής ώρα θανάτου.

Παράλληλα, η Αστυνομία αναμένει και τα αποτελέσματα επιστημονικών αναλύσεων σε τεκμήρια που λήφθηκαν από το σπίτι. Τυχόν εντοπισμός DNA άλλων προσώπων ίσως και να οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Επιπρόσθετα, νέα μεταθανάτια εξέταση αναμένεται να γίνει στις σορούς των δύο θυμάτων, κάτι που ζήτησε η οικογένεια. Εκ μέρους της οικογένειας θα παραστεί ο Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης και για τη Δημοκρατία η Ελένη Αντωνίου και η εξ Ελλάδος ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιωτοπούλου.

Α.Μ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top