ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Κοτζιά – Ντιμιτρόφ στη Βιέννη

Συνάντηση Κοτζιά – Ντιμιτρόφ στη Βιέννη

Νέα συνάντηση θα έχει την Τετάρτη 25 Απριλίου, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς με τον ομόλογό του Νικολά Ντιμιτρόφ, προκειμένου να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της πΓΔΜ.


Η συνάντηση θα γίνει στη Βιέννη, παρουσία και του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς και εντάσσεται στον κύκλο συναντήσεων που είχαν συμφωνήσει οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών κατά την τελευταία τους συνάντηση στην Αχρίδα στις 12 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι η πλευρά των Σκοπίων φαίνεται να διαφωνεί με την πρόταση της Αθήνας για «χρήση έναντι όλων» μιας σύνθετης ονομασίας, την ώρα που η Ελλάδα επιμένει και στην ανάγκη για συνταγματική κατοχύρωση από την πΓΔΜ της όποιας συμφωνίας υπάρξει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top