ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αναμένονται νέες εξελίξεις – ‘Ανοίγει’ το στόμα του ο 33χρονος

Αναμένονται νέες εξελίξεις – ‘Ανοίγει’ το στόμα του ο 33χρονος

Το απόγευμα της Παρασκευής (27/4) καταθέτει ο 33χρονος που τελεί υπό κράτηση από την Πέμπτη (26/4) σχετικά με το διπλό φονικό του Στροβόλου.

Πολύωρη αναμένεται να είναι η γραπτή κατάθεση του 33χρονου Λ.Τ. ο οποίος αναμένεται να δώσει σημαντικές απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα σχετικά με το στυγερό έγκλημα.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας την Πέμπτη (26/4), ανακρινόμενος ο 33χρονος ύποπτος είπε στους ανακριτές πως θέλει να πει όλα όσα έγιναν στην υπόθεση, ξέρει τι έγινε και πως γνωρίζει την οικογένεια από το 2012 καθώς είχε κάνει μια δουλειά στα παράθυρα κατά το παρελθόν. 

Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος φέρεται να 'έδωσε' στους ανακριτές, δύο αδέλφια από την Λευκωσία, ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση. 

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην δικαστική αίθουσα, ύποπτος συνδέθηκε με δείγματα γενετικού υλικού DNA σε δύο τεκμήρια που περισυλλέγησαν από τη σκηνή του εγκλήματος, ενώ  στη σκηνή βρέθηκε και ένα ζεύγος παπούτσια τα οποία ο ύποπτος παραδέχθηκε προφορικά ότι είναι δικά του.

Επίσης να σημειώσουμε ότι, εναντίον του 33χρονου, η Αστυνομία διερευνά  τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής, της εισόδου ενόπλου με σκοπό την κλοπή, της εισόδου στην οικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής και της απαγωγής με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικών οργάνων και το αδίκημα της αυτουργίας.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top