ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φ.ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Το πρόσωπο με την κουκούλα ο 22χρονος - ‘Ίσως χρειαστεί να σκοτώσουμε’

Φ.ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Το πρόσωπο με την κουκούλα ο 22χρονος - ‘Ίσως χρειαστεί να σκοτώσουμε’

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν το αποτρόπαιο έγκλημα στην Οδό Ζάλογγου στον Στρόβολο με θύματα το ζεύγος Χατζηγεωργίου.

Ο 22χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (28/04) φέρεται να είναι το πρόσωπο που μετέφερε τον 33χρονο στην οικία.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης, η ομολογία της 21χρονης ήταν καθοριστική έτσι ώστε να απαντηθεί το κίνητρο του εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, η 21χρονη ομολόγησε πως ο 33χρονος ήξερε που ακριβώς βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο. Ανέφερε επίσης στην κατάθεση της πως ο 22χρονος ήταν αυτός είναι που μετέφερε τον 33χρονο.

Αναφορά έγινε και στην κατάθεση του 22χρονου ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε οτι είναι το πρόσωπο που μπήκε στο σπίτι και αυτός που φορούσε κουκούλα. Το πρόσωπο δηλαδή που αντίκρισε ο 15χρονος γιος του ζεύγους στην κουζίνα όταν του άνοιξε την πόρτα ο 33χρονος.

Ο 22χρονος κατονόμασε τον 33χρονο, ως αυτόν που σκότωσε το ζεύγος.

Επιπλέον, η 21χρονη ανάφερε στην κατάθεση της πως ο 33χρονος συμβιός της τους είχε πει πως «ίσως χρειαστεί να σκοτώσουν».

Σύμφωνα με το κ. Κούμεττο, η 21χρονη στην κατάθεση της είπε πως συναντήθηκαν οι τέσσερις τους πολύ πριν τη διάπραξη του εγκλήματος, για να οργανώσουν ληστεία του χρηματοκιβωτίου. Μάλιστα, η 21χρονη ισχυρίστηκε πως ο 33χρονος του είχε πει ότι γνώριζε που βρισκόταν τον χρηματοκιβώτιο.

Θυμίζουμε πως από την οικία του ζεύγους δεν είχε κλαπεί οτιδήποτε ενώ το μόνο που δεν βρέθηκε ήταν το πορτοφόλι του Γιώργου Χατζηγεωργίου.

Επίσης στο σπίτι εντοπίστηκαν δυο αντικείμενα το οποία δεν ανήκαν στην οικογένεια.

Να σημειώσομε πως στην κατάθεση που έδωσε ο 33χρονος Λ.Τ. την Παρασκευή (27/4), κατονόμασε στην Αστυνομία τον αδελφό του, τον 23χρονο Λ.Σ. ως τον δολοφόνο του ζεύγους Χατζηγεωργίου.

Μια ημέρα αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο (28/4) όταν ο 23χρονος είχε ήδη συλληφθεί, παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου όταν του ζητήθηκε να μιλήσει ανέφερε, ‘λέει ψέματα ο αδελφός μου’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα γεγονότος που ακούστηκαν το Σάββατο (28/04) από τον ανακριτή της υπόθεσης, Κούμεττο Κουμέττου , ο δράστης ο οποίος βρισκόταν εντός της οικίας και σκότωσε το ζεύγος, όταν άνοιξε την πόρτα στον δεύτερο του είπε: ‘εμασσιαίρωσα τους τζιαι τους θκυό'. «Εμασιαίρωσα τζιαι τους θκυό» είπε ο δολοφόνος – Ετεροθαλή τα δύο αδέλφια

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top