ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Βγαίνουν στην γύρα οι ύποπτοι –Σε κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Βγαίνουν στην γύρα οι ύποπτοι –Σε κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας

Δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες για το διπλό φονικό της οδού Ζαλόγγου του Στροβόλου, έχουν επισκεφθεί την σκηνή του εγκλήματος, ενώ αναμένεται και οι υπόλοιποι δύο ύποπτοι να βρεθούν στο σημείο για υπόδειξη σκηνών.

Μια  λεπτομέρεια που δεν έγινε γνωστή μέχρι στιγμής σχετικά με την υπόδειξη σκηνών από τους υπόπτους είναι ότι, οι συλληφθέντες δεν επισκέπτονται μόνο την οδό Ζαλόγγου, αλλά συνοδευόμενοι πάντα από την ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας, κινούνται σε διάφορα σημεία της Λευκωσίας, όπου υποδεικνύουν είτε διαδρομές, είτε άλλα σημεία που σχετίζονται με το έγκλημα.

Θυμίζουμε ότι, πρώτος ο 22χρονος, ο οποίος είναι ο τέταρτος σε σειρά συλληφθέντας, αργά το απόγευμα της Κυριακής (29/4) επισκέφθηκε μαζί με την ανακριτική ομάδα την οικία όπου τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/4) διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα, με σκοπό να υποδείξει σκηνές.

Το απόγευμα της Δευτέρας (30/4), στο σημείο βρέθηκε και η 21χρονη, συμβία του 33χρονου.

Στην συνέχεια, αναμένεται ότι θα βρεθούν στην οδό Ζαλόγγου και οι άλλοι δύο συλληφθέντες, ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής και ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του, Λευτέρης Σολωμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top