ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Είδε ψυχίατρος τον Τζιωνή – Μπορεί να παρακολουθήσει τη δίκη

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Είδε ψυχίατρος τον Τζιωνή – Μπορεί να παρακολουθήσει τη δίκη

Καταχωρίζεται την Παρασκευή (11/5) η υπόθεση του διπλού φονικού του Στροβόλου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για σκοπούς παραπομπής των υπόπτων ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Σύμφωνα δε με τη Σόφη Ορφανίδου («Πολίτης») ο Λοΐζος Τζιωνής, που ομολόγησε γραπτώς ότι διέπραξε τις δολοφονίες των Γ. Χατζηγεωργίου και Ν. Σεργίου, εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος διαπίστωσε ότι είναι σε θέση να παρακολουθήσει τη δικαστική διαδικασία.

Η ανακριτική ομάδα παρουσίασε τον φάκελο της υπόθεσης στη Νομική Υπηρεσία, ενώ το έργο της έχει ολοκληρωθεί, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

Στο εδώλιο θα βρεθούν ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, η 21χρονη συμβία του Σάρα Σιαμς, ο 23χρονος ετεροθαλής αδερφός του Λευτέρης Σολωμού και ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Συνήγορος του Τζιωνή έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Σαουρής, της Σιαμς ο Σωτήρης Αργυρού, του Χατζηξενοφώντος η Λία Δήμου, ενώ ο Σολωμού εμφανίζονταν μέχρι πρότινος χωρίς δικηγόρο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top