ΚΥΠΡΟΣ

Συγκλονίζει η μητέρα του 10χρονου - ‘Γιατί εννα κάμνουμε αξονικό σε όποιον ππέσει;’ - VIDEO

Συγκλονίζει η μητέρα του 10χρονου - ‘Γιατί εννα κάμνουμε αξονικό σε όποιον ππέσει;’ - VIDEO

Συνταρακτικά τα όσα καταγγέλλει η μητέρα του 10χρονου από τη Λάρνακα που έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής (11/05) μετά από χτύπημα στο κεφάλι εν ώρα σχολείου.

Η μητέρα του 10χρονου από τη Λάρνακα σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας κατήγγειλε τα όσα τραγικά εξελίχθηκαν αμέσως μετά το χτύπημα του 10χρονου στο κεφάλι και τον τρόπο που οι γιατροί αντιμετώπισαν το περιστατικό.

Όπως καταγγέλλει, οι γιατροί δεν προχώρησαν σε αξονική τομογραφία, ενώ το παιδί είχε μεγάλο καρούμπαλο στο κεφάλι, παρά μόνο σε ακτινογραφία, και όταν η μητέρα ρώτησε τον γιατρό γιατί δεν προχωρούν με την συγκεκριμένη διαδικασία αυτός της απάντησε ότι δεν βάζουμε όποιον κτυπήσει ή ππέσει στον αξονικό.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα ανέφερε πως μέσα σε 20 λεπτά και με μόνο μια ακτινογραφία ο γιατρός τους έστειλε στο σπίτι, ενώ παράλληλα δεν άγγιξαν καν το τραύμα του 10χρονου, παρά μόνο τον κοίταξαν στα μάτια και στα αυτιά.

Να σημειώσουμε πως η μητέρα του 10χρονου εργάζεται ως νοσοκόμα. 

Δείτε στο βίντεο όσα συνταρακτικά ανέφερε:

Το ιστορικό

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 11:00 το πρωί, όταν ο 10χρονος βρισκόταν στον χώρο αθλοπαιδιών και συγκεκριμένα έπαιζε καλαθόσφαιρα  .

Κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου και εξετάστηκε από τους θεράποντες ιατρούς. Ακολούθως πήρε εξιτήριο.

Δυστυχώς, δυο ώρες αργότερα επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομείο καθώς είχε λιποθυμήσει.

Αμέσως διευθετήθηκε η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Όπως μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, εκεί εισήχθη στο χειρουργείο αλλά πάρα τις υπεράνθρωπες προσπαθείες των ιατρών, ο 10χρονος έχασε την μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο 10χρονος διερευνώνται. 

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 10χρονου μαθητή θα εξακριβωθούν από την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί το Υπουργείο Υγείας, το οποίο διέταξε έρευνα για το τραγικό περιστατικό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top