ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλήτρια και με τη βούλα για 7η σερί σεζόν – Το διπλό της Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πρωταθλήτρια και με τη βούλα για 7η σερί σεζόν – Το διπλό της Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αιώνας Γιουβέντους: Έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα, τέταρτο σερί νταμπλ για την Μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου, με το αποψινό 0-0 στο «Ολίμπικο»!

Ρόμα – Γιουβέντους 0-0
Ήταν γνωστό εδώ και δύο εβδομάδες, απέμενε μόνο η μαθηματική «στέψη» της Γιουβέντους, η οποία για έβδομη συνεχόμενη σεζόν κατακτά το πρωτάθλημα Ιταλίας, ενώ παράλληλα ο προπονητής της, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, γίνεται ο πρώτος στην Ευρώπη με τέσσερα σερί νταμπλ. Σε ένα μάλλον μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο «Ολίμπικο», με την Ρόμα (έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ, στον πάγκο έμεινε ο ανέτοιμος Κώστας Μανωλάς) να ξεκινάει φουριόζα αλλά να… σβήνει στη συνέχεια και την αποβολή του έμπειρου Βέλγου κεντρικού μέσου Ράντζα Ναϊνγκολάν στο 68ο λεπτό να ελαχιστοποιεί τις ελπίδες της για μια νίκη γοήτρου, η κυνική «Βέκια Σινιόρα» κράτησε το 0-0 που ήθελε ώστε να φτάσει τους 92 πόντους έπειτα από 37 αγωνιστικές και να κατακτήσει μαθηματικά ένα ακόμη πρωτάθλημα, ίσως το δυσκολότερο από όλα μετά την επιστροφή της στην Serie A, μαζί με το Κύπελλο που κατέκτησε χάρη στο επιβλητικό 4-0 επί της Μίλαν στον τελικό της Τετάρτης.

 

Σαμπντόρια – Νάπολι 0-2
Την ίδια ώρα στην Γένοβα, η Νάπολι επικράτησε με 2-0 της αδιάφορης Σαμπντόρια χάρη στα γκολ του Πολωνού διεθνή στράικερ Αρκάντιους Μίλικ (72′) λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και του πολύπειρου Ισπανού κεντρικού αμυντικού Ραούλ Αλμπιόλ με κεφαλιά στο 80ο λεπτό, ωστόσο το όνειρο για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μετά από το 1989-90 είχε «πεθάνει» στην Φλωρεντία.

Πηγή: www.sdna.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top