ΠΑΡΑ-THEMA

Χαμός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας – ‘Κανάλια πρέπει να ερτουν δαμέ»

Χαμός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας – ‘Κανάλια πρέπει να ερτουν δαμέ»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που κατέγραψε γυναίκα η οποία μετέφερε το παιδί της για να εξεταστείς σε δημόσιο νοσηλευτήριο της Κύπρου.

Η ίδια ανάρτησε το εν λόγω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφοντας εικόνες χάους από το τμήμα Πρώτων Βοηθειών.

Όπως καταγγέλλει, μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με το τρίχρονο παιδί της και περίμενε περισσότερο από μια ώρα για να εξεταστεί. Σύμφωνα με την  απόδειξη είσπραξης από το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, έκανε εγγραφή στις 22:00 το βράδυ και στις 23:00 δεν άντεξε και έφυγε χωρίς εξεταστεί το παιδί της.

Στην ανάρτηση η αγανακτισμένη μητέρα αναφέρει. «Νοσοκομείο Λάρνακα 3 χρονών το μωρό και περιμέναμε πάνω από ώρα για γιατρό να μας εξετάσει. Μαζί με άλλους τόσους άλλος πού τις 10 το πρωί και άλλους από το μεσημέρι. Εμείς μέχρι τις 11 αντέξαμε χωρίς να μας δει γιατρός και χωρίς επιστροφή χρημάτων».

Στο βίντεο οι πολίτες αναφέρουν πως πρέπει να έρθει περισσότερο προσωπικό. Ο κόσμος κάνει εγγραφή στις Πρώτες Βοήθειες και μετά από αρκετή ταλαιπωρία εγκαταλείπει χωρίς καν να εξεταστούν.

Αναφορά γίνεται επίσης και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τονίζοντας πως «κανάλια πρέπει να έρθουν δαμέ».

 https://www.youtube.com/watch?v=_SmLXxfSc3g&feature=youtu.be

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top