ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμο προκαλούν οι απειλές του ISIS για το Μουντιάλ– Θέλουν νεκρούς ποδοσφαιριστές

Τρόμο προκαλούν οι απειλές του ISIS για το Μουντιάλ– Θέλουν νεκρούς ποδοσφαιριστές

Οι τρομακτικές απειλές των τζιχαντιστών ότι θα βάψουν με αίμα το Μουντιάλ της Ρωσίας έχουν σημάνει συναγερμό. Τα όσα αναφέρουν σοκάρουν διότι με αναρτήσεις τους στα social media μιλούν για για εκρήξεις στα γήπεδα και για νεκρούς ποδοσφαιριστές. 

Μάλιστα η αναλύτρια και ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας Ρίτα Κατζ τόνισε πως, όσο πλησιάζουν οι μέρες του Μουντιάλ, τόσο αυξάνονται οι απειλές του ISIS για εκρήξεις και νεκρούς.

Οι αφίσες που έχουν δημοσιεύσει μιλούν ξεκάθαρα για μακελειό.

Η Ρίτα Κατζ υπενθυμίζει πως παρόμοιες απειλές είχαν εξαπολύσει και πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, με 10 τζιχαντιστές τελικά να συλλαμβάνονται από τις αρχές της Βραζιλίας για προετοιμασία επιθέσεων.


Σύμφωνα με όσα γράφει η αναλύτρια τα πράγματα έχουν αλλάξει και αυτό γιατί η Ρωσία είναι πολύ πιο ψηλά στην «λίστα» των τζιχαντιστών απ’ ότι η Βραζιλία, καθώς έχει πρωτοστατήσει σε συνεργασία με τον Άσαντ στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία.

Παράλληλα την περίοδο που θα γίνεται το Μουντιάλ για τους μουσουλμάνους θα υπάρχει το Ραμαζάνι, κάτι που μπορεί οι τζιχαντιστές να εκμεταλλευτούν πείθοντας ενδεχόμενους βομβιστές αυτοκτονίας για την… ευκολότερη πρόσβαση στον παράδεισο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top