ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Νέο μέτωπο στην Υγεία – Οι γιατροί σαμποτάρουν τη Γιαννάκη - Τι απαιτούν

Νέο μέτωπο στην Υγεία – Οι γιατροί σαμποτάρουν τη Γιαννάκη - Τι απαιτούν

Αίρουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο της Γενικής Διευθύντριας του υπουργείου Υγείας οι κυβερνητικοί γιατροί.

Σύμφωνα με τη Μαριλένα Παναγή («Ο Φιλελεύθερος») η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών (ΠΑΣΥΚΙ) έστειλε επιστολή με παραλήπτη τον υπουργό Υγείας λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης (22/5).

Η Συντεχνία ζήτησε από τον κ. Ιωάννου όπως μεριμνήσει ώστε η Χριστίνα Γιαννάκη να μη διαβουλεύεται με τους γιατρούς για το οποιοδήποτε ζήτημα.

Αιτία για το αίτημα αυτό, όπως αναφέρει η επιστολή, είναι ο τρόπος με τον οποίο η κ. Γιαννάκη ενήργησε κατά τη διερεύνηση του περιστατικού του θανάτου του 10χρονου Σταύρου.

Η στάση της γενικής διευθύντριας κατά τη διερεύνηση του συγκεκριμένου περιστατικού συζητήθηκε και κατά τις τοπικές συνελεύσεις των μελών της που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της δίωρης στάσης εργασίας την προηγούμενη βδομάδα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top