ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ: Τι εντόπισαν οι Αρχές και τους πέρασαν χειροπέδες – Υπό κράτηση δύο

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ: Τι εντόπισαν οι Αρχές και τους πέρασαν χειροπέδες – Υπό κράτηση δύο

Σε δύο από τα τέσσερα σπίτια που έγινε έλεγχος δεν εντοπίστηκε τίποτα, ωστόσο στα υπόλοιπα, βρέθηκαν κάποια τεκμήρια, που κατά τις Αρχές, δικαιολογούσαν την σύλληψη δύο προσώπων.

Στα πλαίσια πρόληψης και καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος, από το βράδυ της Τρίτης (22/5) μέχρι το πρωί της Τετάρτης (23/5), η Αστυνομία Λεμεσού πραγματοποίησε ελέγχους σε τέσσερις οικίες ατόμων, γνωστών στις Αρχές.

Συγκεκριμένα, ο έλεγχος έγινε σε οικία στην Μέσα Γειτονιά, όπου διαμένει άτομο γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις διαρρήξεων και παράνομης κατοχής κροτίδων. Ωστόσο κατά τον έλεγχο, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε επιλήψιμο.   

Σε έρευνα που έγινε σε οικία στην περιοχή Ομονοίας, επίσης δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε επιλήψιμο. Το συγκεκριμένο σπίτι ανήκει σε πρόσωπο που απασχόλησε τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεων.

Γύρω στις 6:00 το πρωί της Τετάρτης (23/5) ερευνήθηκε η οικία προσώπου γνωστού στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, στα Πολεμίδια. Σημειώνεται ότι στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ίχνη ναρκωτικών ουσιών, τέσσερις σπαστήρες, μια μεταλλική θήκη και μια συσκευή καπνίσματος. Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Τέλος, στην οικία προσώπου που απασχόλησε και αυτός την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 23600 ευρώ, τέσσερα χειροποίητα τσιγάρα, 0,5 γρ. κάνναβης και έξι κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν σε δημόσιο χώρο. Το συγκεκριμένο πρόσωπο συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top