ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Καταλείπει ανήλικο παιδί ο 33χρονος – Πήγαινε εκδρομή με φίλους- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Καταλείπει ανήλικο παιδί ο 33χρονος – Πήγαινε εκδρομή με φίλους- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σύζυγο και τον ανήλικο γιος τους, καταλείπει ο άτυχος Χάρης Δρουσιώτης που έχασε τη ζωή του στο νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Πάφο την Κυριακή (27/5).

Ο 33χρονος, ο οποίος υπηρετούσε ως μηχανικός αεροσκαφών στην Πολεμική Αεροπορία, βύθισε σε θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του, με τον άδικο χαμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος Χάρης, την Κυριακή (27/5), πήγαινε εκδρομή με τους φίλους του και τις μηχανές τους, ωστόσο δυστυχώς η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. 

Ο μοτοσικλετιστής, έφερε κράνος ασφαλείας την ώρα του ατυχήματος.

Σημειώνεται επίσης ότι, η οδηγός του άλλου οχήματος, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Θυμίζουμε ότι, Το δυστύχημα συνέβη στον κύριο δρόμο Νικόκλειας – Φασούλας, γύρω στις 11.35π.μ., όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 33χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με εξ αντιθέτου διερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 67χρονη, με συνοδηγό τον 89χρονο σύζυγό της.

Ο 33χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, απεβίωσε.

Οι 67χρονη και 89χρονος επίσης μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι, η 67χρονη υπέστη κάταγμα πλευράς και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ ο 89χρονος κρατήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για σκοπούς παρακολούθησης. Η κατάσταση της υγείας τους είναι  εκτός κινδύνου.

Τα αίτια πρόκλησης της θανατηφόρας τροχαίας σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top