ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανήλικος έκλεψε δύο αυτοκίνητα σε πέντε ημέρες, προκαλώντας τροχαίο – Δεν θα διωχθεί

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανήλικος έκλεψε δύο αυτοκίνητα σε πέντε ημέρες, προκαλώντας τροχαίο – Δεν θα διωχθεί

Ένας ανήλικος έγινε κύριο θέμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ, κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει όλους σε ηλικία.

Πρόκειται για τον 13χρονο, ο οποίος απασχόλησε τα Μ.Μ.Ε. όταν προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στην Μονή με αυτοκίνητο που είχε κλέψει.

Το νεότερο σε σχέση με την όλη υπόθεση, είναι ότι αυτό ήταν το δεύτερο κλαπέν όχημα που οδηγούσε σε διάστημα πέντε ημερών!

Συγκεκριμένα, ο 13χρονος από τον Λίβανο με παλαιστιανιακή καταγωγή και ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Λάρνακας, είχε εντοπιστεί στις 23 Μαΐου από περιπολικό της Αστυνομίας να οδηγεί αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αρτέμιδος, στην πόλη του Ζήνωνα.

Τότε είχε ανακοπεί για έλεγχο, αλλά επειδή δεν εντοπιζόταν κάποιος από τους κηδεμόνες του ενημερώθηκε το γραφείο ευημερίας. Από περαιτέρω εξετάσεις που είχαν γίνει, προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος ανήλικος είχε καταγγελθεί τις προηγούμενες μέρες ως ελλείπον πρόσωπο και ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε κλαπεί από τη Λάρνακα

Τελικά, κι αφού πρώτα η Αστυνομία εντόπισε τον πατέρα του, ο ανήλικος έδωσε κατάθεση στην παρουσία του γονιού του και λειτουργού του γραφείου ευημερίας.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Το απόγευμα της Δευτέρας (28/5), οδηγώντας πάλι κλεμμένο αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο ύψος της Μονής.

Κατά τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπίστωσαν ότι το όχημα οδηγούσε ένας ανήλικος, ενώ το όχημα είχε δηλωθεί το μεσημέρι ως κλοπιμαίο στην Λάρνακα.

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ εντός της ημέρας (29/05), ανακρινόμενος από τους αστυνομικούς ο 13χρονος, ισχυρίστηκε ότι έκλεψε το αυτοκίνητο επειδή ήθελε να πάει βόλτα στη Λεμεσό. Πάντως, όπως πληροφορούμαστε, δεν μπορεί να διωχθεί ποινικά, καθότι λόγω της ηλικίας του (είναι κάτω 14 χρόνων) δεν θεωρείται ποινικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε αδίκημα.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top