ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση ρουτίνας Ακιντζί – «συγκυβέρνησης» στα κατεχόμενα

Συνάντηση ρουτίνας Ακιντζί – «συγκυβέρνησης» στα κατεχόμενα

Συνάντηση ρουτίνας δήλωσε ο Κουντρέτ Οζερσάι ότι είχαν οι πρόεδροι των «συγκυβερνώντων» κομμάτων με τον Μουσταφά Ακιντζί την Πέμπτη 7/6.

Στη συνάντηση λέχθηκε πως κάποτε για να γίνουν ξεκάθαρα βήματα όσον αφορά διάφορα ζητήματα χρειάζεται συντονισμός και ανταλλαγή απόψεων.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο πρόεδρος του Κόμματος του Λαού, «υπουργός εξωτερικών» και εκπρόσωπος της πενταμερούς «κυβέρνησης», ήταν ο μόνος που έκανε δηλώσεις μετά την μιάμισης ώρας συνάντηση του Τ/κ ηγέτη με τους προέδρους όλων των «συγκυβερνώντων» κομμάτων, Τουφάν Ερχιουρμάν για το ΡΤΚ. Σερντάρ Ντενκτάς για το ΔΚ και Τζεμάλ Οζγιγίτ για το ΚΚΔ.

Η συνάντηση διήρκεσε μιάμιση και σύμφωνα με τον κ. Οζερσάι συνάντηση 10-12 θέματα μεταξύ των οποίων και κάποια με «διεθνή πτυχή που είχαν συζητηθεί και προηγουμένως σε άλλες συσκέψεις». Αφορούν τη διοίκηση της «χώρας», όπως είπε, και πήραν κάποιες αποφάσεις γι’ αυτά. «Από αυτή την άποψη η συνάντηση ήταν πολύ επωφελής».

Συζήτησαν επίσης το θέμα των «τοπικών εκλογών» και των προεκλογικών απαγορεύσεων.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top