ΚΟΣΜΟΣ

Άγριος ξυλοδαρμός 90χρονης γυναίκας – «Ξύπνησα με κάποιον να στέκεται δίπλα από το κρεβάτι μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άγριος ξυλοδαρμός 90χρονης γυναίκας – «Ξύπνησα με κάποιον να στέκεται δίπλα από το κρεβάτι μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανυπεράσπιστη γριούλα στο Μπρεν του Βορειοδυτικού Λονδίνου δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της καθώς κοιμόταν.

Συγκλονίζουν τα όσα ανέφερε η άτυχη 90χρονη Iris Warner, όταν κατάφερε να ξυπνήσει μετά από μέρες, αφότου δέχθηκε άγρια επίθεση μέσα στο ίδιο της το σπίτι καθώς εκείνη κοιμόταν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής ιστοσελίδας Metro.

Όπως ανέφερε η Iris, κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα της όταν σε κάποια στιγμή ξύπνησε και είδε μια φιγούρα να στέκεται δίπλα από το κρεβάτι της.

Τότε ήταν που ο άγνωστος, μέχρι στιγμής δράστης, της επιτέθηκε και την χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι «με ένα εργαλείο», όπως περίγραψε η ίδια, αλλά και σε άλλα μέρη του σώματός της.

Την άτυχη γυναίκα αναζητούσαν οι οικείοι της, όταν την βρήκε ο 60χρονος γιος της και η 70χρονη αδελφή της, αναίσθητη στο σπίτι της, το μεσημέρι της Δευτέρας 04/06.

Το δωμάτιο ήταν άνω κάτω, κάτι που συνεπάγεται πως ο εισβολέας της οικίας της έψαχνε για κάτι.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της τοπικής Αστυνομίας στον ξένο Τύπο, η επίθεση πιστεύεται να σημειώθηκε μεταξύ του Σαββάτου και των πρωινών ωρών της Δευτέρας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, με την κατάστασή της – ευτυχώς – να βελτιώνεται.

Η παραμονή της όμως στο Νοσοκομείο δεν θα είναι σύντομη, δυστυχώς, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που υπέστη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top