ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΚΟ: Άλλαξε έδρανο ο Μουσιούττας – Μετεκλογικοί τριγμοί

ΔΗΚΟ: Άλλαξε έδρανο ο Μουσιούττας – Μετεκλογικοί τριγμοί

Αν και όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά και μια νέα εποχή προμηνυόταν λαμπρή για τη νέα ηγεσία του ΔΗ.ΚΟ. εντούτοις άλλα δείχνει η επόμενη μέρα.

Προηγήθηκε η δήλωση του υποψήφιου αναπληρωτή προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Μαρίνου Μουσιούττα, ο οποίος μίλησε για ξένα δεκανίκια και διαλάλησε τη δυσφορία του.

Ακολούθησε η ψυχρή συνάντησή του με τον Νικόλα Παπαδόπουλο και η άρνησή του να αναλάβει χρέη κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, εφόσον η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου έχει πρόθεση να παραχωρήσει τη θέση.

Την Τετάρτη (14/6) δε, κατά τη συζήτηση για την πρόταση νόμου αναφορικά στην 56η έδρα της Βουλής, ο Μαρίνος Μουσιούττας θέλησε να αλλάξει θέση.

Μετακινήθηκε στην τρίτη σειρά της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΚΟ και δίπλα στον Παύλο Μυλωνά, αποχωρώντας από τη θέση δίπλα στον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Αυτό προκάλεσε έντονες συζητήσεις (κυρίως στα άλλα κόμματα) αλλά και τη δυσαρέσκεια για την έλλειψη ενότητας μετά την Εκλογική Συνέλευση.

Μάλιστα, ο Μαρίνος Μουσιούττας διαφοροποιήθηκε και ψήφισε διαφορετικά από το κόμμα κατά της συζήτηση της αναπομπής του νόμου για την άδεια πατρότητας.

Α.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top