ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Σωροί απορριμμάτων δίπλα από επαύλεις πολυτελείας – Δηλώσεις Δημάρχου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Σωροί απορριμμάτων δίπλα από επαύλεις πολυτελείας – Δηλώσεις Δημάρχου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σωρός από σκουπίδια δίπλα από επαύλεις πολυτελείας στο Παραλίμνι.

Του Μιχάλη Μενελάου

Καταγγελία πολίτη, έφτασε στην ιστοσελίδα μας, η οποία παρουσιάζει μια όχι και τόσο θετική εικόνα για τον Δήμο Παραλιμνίου.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζεται όγκος σκουπιδιών δίπλα από επαύλεις πολυτελείας εντός του Δήμου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το ζήτημα γνωστοποιήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου στις 28 Μαΐου 2018.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία – και εμφανίζεται στις φωτογραφίες - μπροστά στους σωρούς απορριμμάτων υπάρχουν μεγάλοι πράσινοι κάδοι απορριμμάτων, κάτι που υποδεικνύει πως συνεργία του Δήμου περνάνε από το σημείο τακτικά.

Θέμα το οποίο προωθήθηκε από την Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου Παραλιμνίου στο Τμήμα Καθαριότητας, ως το αρμόδιο Τμήμα του Δήμου.

Η κατάσταση όμως παρέμεινε όπως έχει με τα σκουπίδια να παραμένουν στην περιοχή.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης, ανέφερε πως ο εν λόγω χώρος είναι ιδιοκτησία γεωργού, οποίος την χρησιμοποιεί για αποθήκευση των εργαλείων που χρησιμοποιεί στην εργασία του.

Σύμφωνα με τον κύριο Πυρίλλη οι σακούλες που βρίσκονται στοιβαγμένες στον χώρο επαναχρησιμοποιούνται από τον γεωργό και πρόκειται για σακούλια τα οποία είναι τοποθετημένα στο σημείο και όχι πεταγμένα, καθώς βρίσκονται όλα μαζί σε ένα σημείο και όχι σκόρπια.

Πέραν τούτου ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, ανέφερε πως τα ξύλα χρησιμεύουν ως παλούκια για στήριξη των λάστιχων που χρησιμοποιεί ο εν λόγω γεωργός για το πότισμα των φυτειών του.

«Πάντα έτσι τα βάζει, εάν ο Δήμος αντιλαμβανόταν πως στο σημείο υπήρχαν ακαθαρσίες τότε θα επιλαμβανόταν του θέματος», ανέφερε ο κύριος Πυρίλλης, ενώ είπε πως τα εν λόγω αντικείμενα θεωρούνται περιουσία του γεωργού και οποιαδήποτε απομάκρυνσή τους θα ήταν παράνομη.

Ο Δήμαρχος παράλληλα δήλωσε στο ThemaOnline πως ζητήθηκε από πολίτη που προέβη σε σχετική καταγγελία να τους υποδείξει τον χώρο όπου βρίσκονταν τα αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να λάβουν απάντηση.

«Πρέπει κάποιοι να κατανοήσουν πως δεν είμαστε μόνο τουριστικός Δήμος αλλά και γεωργικός με πολλούς γεωργούς να δραστηριοποιούνται στο Παραλίμνι», κατέληξε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top