ΠΑΡΑ-THEMA

«Θύμα» της κίνησης ο Αβέρωφ – Έξω φρενών με την αιτία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Θύμα» της κίνησης ο Αβέρωφ – Έξω φρενών με την αιτία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με το Τμήμα Δημοσίων Έργων, τα έβαλε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, όταν το βράδυ της Παρασκευής 22/06, ταξίδευε από Λευκωσία προς Λεμεσό και βρέθηκε αντιμέτωπος με κίνηση.

Του Μιχάλη Μενελάου

«Θύμα» της πυκνής τροχαίας κίνησης που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22/06, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, έπεσε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κύριος Νεοφύτου, αναφέρει πως είναι «απαράδεκτο να ταλαιπωρείται ο Πολίτης από ανεπάρκεια του τμήματος δημοσίων έργων».

Ο κύριος Νεοφύτου αναφερόμενος στα οδικά έργα που πραγματοποιούνται το βράδυ της Παρασκευής 22/06, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας πλησίον της Αλάμπρας και φανερά ενοχλημένος, διερωτήθηκε «πόσο δύσκολο να σκεφτούν ότι δεν κλείνεις Παρασκευή βράδυ λωρίδες στον δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού Καλοκαίρι καιρό, που όλη σχεδόν η Λευκωσία εκδράμει στις παραλίες;».

Παράλληλα, μαζί με την ανάρτησή του, δημοσίευσε και δυο φωτογραφίες από το εσωτερικό του οχήματός του, που δείχνει την κατάσταση που επικρατούσε στον αυτοκινητόδρομο λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Απίστευτη ταλαιπωρία οδηγών στον αυτοκινητόδρομο – Γεμάτες και οι τρεις λωρίδες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top