ΠΑΡΑ-THEMA

Απελπισμένοι οι Βρετανοί – «Εξαφανίστηκε» από τα ράφια τους κυπριακό προϊόν -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απελπισμένοι οι Βρετανοί – «Εξαφανίστηκε» από τα ράφια τους κυπριακό προϊόν -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κατάσταση απόγνωσης εκατοντάδες Βρετανοί πολίτες που δεν βλέπουν τα αποθέματα κυπριακού προϊόντος να μειώνονται.

Μεγάλη ζήτηση φέρεται να έχει κυπριακό προϊόν στη Μεγάλη Βρετανία, με τους κάτοικους της χώρας να βρίσκονται σε απόγνωση καθώς δεν μπορούν να προμηθευτούν το αγαπημένο τους παραδοσιακό έδεσμα του νησιού μας.

Ο λόγος για το χαλλούμι, του οποίου τα αποθέματα στη Μεγάλη Βρετανία μειώνονται με γοργούς ρυθμούς και τους ίδιους τους Βρετανούς καταναλωτές να μην μπορούν να το προμηθευτούν από τις υπεραγορές τους.

Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα του Βρετανικού Τύπου, η ζήτηση του χαλουμιού είναι πολύ ψηλή στην χώρα τους, με την Κύπρο να αδυνατεί να καλύψει τη μεγάλη ζήτησή του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πρόβλημα προκαλούν και οι αυστηροί κανόνες της ΕΕ, οι οποίοι θέλουν το χαλούμι να παρασκευάζεται τουλάχιστον το 20% από γάλα που προέρχεται από την Κύπρο.

Παράλληλα αναφέρεται πως το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής χαλουμιού εκτός της Κύπρου.

Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι έδειξαν την δυσαρέσκειά τους για την μείωση των αποθεμάτων χαλουμιού στη χώρα τους, αναρτώντας φωτογραφίες και εκφράζοντας τα παράπονά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top