ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΠΡΩΤΑΡΑ: Στο παιδοχειρουργικό η ανήλικη με τη θλάση εγκεφάλου – Σταθερή η κατάστασή της

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΠΡΩΤΑΡΑ: Στο παιδοχειρουργικό η ανήλικη με τη θλάση εγκεφάλου – Σταθερή η κατάστασή της

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία με θλάση εγκεφάλου νοσηλεύεται 13χρονη που τραυματίστηκε το μεσημέρι του Σάββατου (23/06) σε τροχαίο δυστύχημα στον Πρωταρά.

Σταθερή και εκτός κινδύνου είναι η κατάστασή της ανήλικης που τραυματίστηκε σε τροχαίο με εμπλεκόμενο όχημα, λεωφορείο.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Μακάρειο Νοσοκομείο η κατάσταση της υγείας της 13χρονης είναι σταθερή και εκτός κινδύνου.

Νοσηλεύεται στο παιδοχειρουργικό τμήμα και αναμένεται εντός των επόμενων ημέρων να λάβει εξιτήριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με κατεύθυνση προς Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο του 41χρονου συγκρούστηκε στο μπροστινό μέρος τουριστικού λεωφορείου, χωρίς επιβάτες, ο οποίο βρισκόταν σε αναμονή σε αλτ της οδού Περνέρα.

Από την σύγκρουση 13χρονη που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

Ακολούθως η 13χρονη διεγνώσθη με θλάση εγκεφάλου και διακομίσθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου διακομίσθηκαν τα πέντε άτομα που επέβαιναν στα δύο αυτοκίνητα καθώς και ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου όπου, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολύθηκαν.

 

Τις συνθήκες κάτω από οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα διερευνά ο  Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top