ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ: Ελέγχει τους δείκτες βενζίνης το Τελωνείο – Άμεση κατάσχεση οχημάτων -VIDEO

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ: Ελέγχει τους δείκτες βενζίνης το Τελωνείο – Άμεση κατάσχεση οχημάτων -VIDEO

Μέχρι και σε κατασχέσεις οχημάτων θα προχωρεί το Τμήμα Τελωνείων, όταν οι παραβάτες δεν πληρώσουν άμεσα το πρόστιμό τους.

Σε αυστηρότατους και εντατικούς ελέγχους προχωρεί το Τμήμα Τελωνείων στα οδοφράγματα, μετά από ανακοίνωσή του, ημερομηνίας 27/06, που αφορά την παράνομη μεταφορά και προμήθεια καυσίμων από τις κατεχόμενες περιοχές.

Όπως λέχθηκε στη μεσημβρινή εκπομπή της τηλεόρασης του Alpha Κύπρου, «Άλφα Ενημέρωση», το Τμήμα Τελωνείων σταματά τα οχήματα και συλλέγει τα στοιχεία του οδηγού, του οχήματος, αλλά επίσης σημειώνει και τα χιλιόμετρα όπως και την ένδειξη του δείκτη της βενζίνης.

Με την επιστροφή του οχήματος από τα Κατεχόμενα, το Τμήμα ελέγχει ξανά τη στάθμη της βενζίνης του οχήματος.

Εάν διαπιστωθεί πως ο οδηγός εφοδίασε το όχημά του με βενζίνη από τα Κατεχόμενα, τότε του επιβάλλεται πρόστιμο, τεσσάρων ευρώ ανά λίτρο.

Στην περίπτωση που ο οδηγός αδυνατεί να καταβάλει εκείνη την ώρα το πρόστιμό του, τότε γίνεται κατάσχεση του οχήματος επί τόπου.

Δείτε το βίντεο:

*Φωτογραφία Αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top