ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 35χρονος Ε/κ μεθυσμένος στο τιμόνι με τέσσερα ανήλικα που δεν έφεραν ζώνες – 400 καταγγελίες

ΛΑΡΝΑΚΑ: 35χρονος Ε/κ μεθυσμένος στο τιμόνι με τέσσερα ανήλικα που δεν έφεραν ζώνες – 400 καταγγελίες

Τρεις μόλις ημέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Λάρνακα με θύμα την 5χρονη Μαρία Χριστίνα Δημητρίου, προέκυψε σοβαρή παράβαση σε σχέση με την οδική ασφάλεια.

Μετά από έλεγχο της Τροχαίας Λάρνακας το πρωί της Πέμπτης (28/06), εντοπίστηκε 35χρονος να οδηγεί στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Λάρνακα υπό την επήρεια αλκοόλ, έχοντας στο αυτοκίνητο τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του.

Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των ανδρών της Τροχαίας, ο πατέρας δεν είχε μεριμνήσει ώστε τα παιδάκια που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα να κάθονται στα προβλεπόμενα από τον νόμο παιδικά καθίσματα, ούτε έφεραν ζώνες ασφαλείας.

Ο 35χρονος που είχε τελική ένδειξη 32 μg αλκοόλης στον οργανισμό του, οδηγήθηκε στην Τροχαία Λάρνακας, ενώ ειδοποιήθηκε και το Γραφείο Ευημερίας για να επιληφθεί του θέματος με τα ανήλικα. Να σημειωθεί ότι την κηδεμονία των παιδιών έχει ο πατέρας.

Ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας, Χάρης Χατζηγιασεμή, μιλώντας στο ThemaOnline εξέφρασε την απαρέσκειά του για το περιστατικό, σημειώνοντας ότι δυστυχώς υπάρχει πολύς δρόμος να διανυθεί για να εμπεδωθεί η κατάλληλη παιδεία.

Τόνισε, ωστόσο, πως υπάρχει αποφασιστικότητα στο αστυνομικό σώμα προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον τέτοια περιστατικά. «Η προσπάθειά μας είναι συνεχιζόμενη. Προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος, προκειμένου να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα ευσυνειδησίας, σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά των Κύπριων οδηγών» είπε ανάμεσα σ΄ άλλα.

Να σημειωθεί ότι είναι σε εξέλιξη εκστρατεία της Τροχαίας Λάρνακας για την οδική ασφάλεια . Μόνο την Τετάρτη (27/06) έγιναν περίπου 200 καταγγελίες, ενώ άλλες τόσες θα έχουν γίνει μέχρι το τέλος της ημέρας (28/06).

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top