ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Από τα κρατητήρια φέρεται να έδωσε εντολή για τους εμπρησμούς – Μαρτυρία τον καίει

ΛΕΜΕΣΟΣ: Από τα κρατητήρια φέρεται να έδωσε εντολή για τους εμπρησμούς – Μαρτυρία τον καίει

Νεαρός που βρίσκεται υπό κράτηση στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού φέρεται να είναι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τους  εμπρησμούς οχημάτων που σημειωθήκαν στην Λεμεσό το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 19χρονου ο οποίος τελεί υπό κράτηση για 8 ημέρες για διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων.

Συγκεκριμένα, η μαρτυρία που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, αναφέρει πως για την διάπραξη πέντε εμπρησμών σε  οχήματα φέρεται να ενέχεται το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ο 19χρονος, επανασυνελήφθη την Πέμπτη (28/07) δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για τρείς διερευνώμενες υποθέσεις εμπρησμού αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν στις 27 Απριλίου, 5 Μαΐου και 1η Ιουνίου, 2018, στη Λεμεσό.

Να σημειωθεί ότι, ο 19χρονος τελεί ήδη υπό οκταήμερη κράτηση, αφού συνελήφθη στις 21 Ιουνίου, 2018, σχετικά με 12 διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 6 Ιανουαρίου και 19 Ιουνίου, 2018, στην επαρχία Λεμεσού, καθώς και δύο εμπρησμών αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν στις 26 Απριλίου και στις 10 Μαΐου, 2018, επίσης στη Λεμεσό.

Θυμίζουμε πως στις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/6) ξέσπασαν ταυτόχρονες πυρκαγιές σε τρία οχήματα. Το ένα βρισκόταν στη Γερμασόγεια, έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του και καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ τα άλλα δύο, ιδιοκτησίας 67χρονου και 70χρονης βρίσκονταν στο Ζακάκι και υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Οι πυρκαγιές κατασβήστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ι.Μάντζιηπα

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top