ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Survivor στις Κεντρικές για καλό σκοπό – Παρουσιαστής ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Survivor στις Κεντρικές για καλό σκοπό – Παρουσιαστής ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών στις Εκδηλώσεις «Δίνω Χρώμα στα Όνειρα μου» και «Από- Δράση από τις Εξαρτήσεις» η διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών διοργάνωσε την Παρασκευή 29/06/2018 παιχνίδι surviror για τους φυλακισμένους.

Στην εκδήλωση φιλοξενούμενος ήταν ο πρώην παίκτης του Survivor, Μάριος Ιωαννίδης, ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα της εκδήλωσης .

Οι κρατούμενοι με χαρά έλαβαν μέρος στην εκδήλωση ενώ έστειλαν και το δικό τους μήνυμα κατά της μάστιγας των ναρκωτικών.

Σε χαιρετισμό της η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους , ευχαρίστησε τις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας και ειδικότερα την Αγάθη Βαλανίδου υπεύθυνη του προγράμματος ΔΑΝΑΗ, τη Χαραλαμπία, την Κατερίνα, όλη την ομάδα των ΥΨΥ και όλους τους συμμετέχοντες.

Σε δηλώσεις της ανέφερε πως ‘συγχαίρω ξανά όλους εσάς για την αληθινή προσπάθεια που καταβάλλετε προβάλλοντας αντίσταση στη χρήση αλλά και σε όσους προσπαθούν να χειραγωγήσουν το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας με την προμήθεια ναρκωτικών ουσιών. Όπως έχουμε πει και το επιβεβαιώνετε και εσείς με την δική σας αντίσταση πλέον σε αυτή την μάστιγα, πρέπει να βάλετε τέλος στην εξαθλίωση στην οποία οδηγούν τα ναρκωτικά.

 Όσο αναπνέουμε μπορούμε να ελπίζουμε Dum spiro spero δηλαδή, τότε όταν πέφτουμε –εφόσον αναπνέουμε, δυναμώνουμε και σηκωνόμαστε, και όταν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, σημαίνει ότι μπορούμε να ονειρευόμαστε δίνοντας χρώμα στα όνειρα μας. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο Μάριος Ιωαννίδης! Γι’ αυτό είναι εδώ μαζί μας σήμερα. Έπεσε, σηκώθηκε και νίκησε! Αυτό θέλω να κάνετε και εσείς το χρόνο που θα είσαστε εδώ και εμείς είμαστε πάντα δίπλα σας σε αυτή την προσπάθεια σας, όπως άλλωστε είμαστε από την ανάληψη των καθηκόντων μου.

Κλείνοντας πάλι θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και όλους όσους εργάζονται μαζί μας και βοηθούν ώστε η προσπάθεια που καταβάλλετε να ζείτε ελεύθεροι από εξαρτήσεις και να σταθείτε όρθιοι λέγοντας όχι στη χρήση, να είναι επιτυχής!»

Δειτε φωτογραφικο υλικο από την εκδήλωση

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top