ΠΑΡΑ-THEMA

ΠΑΡΑ-ΘΕΜΑ: ΚΥΠΡΟΣ – Καταγγελία καθηγητή: Διέρρηξαν τον καθηγητικό σύλλογο και αφόδευσαν στα τραπέζια

ΠΑΡΑ-ΘΕΜΑ: ΚΥΠΡΟΣ – Καταγγελία καθηγητή: Διέρρηξαν τον καθηγητικό σύλλογο και αφόδευσαν στα τραπέζια

Κύπριος καθηγητής σχολιάζει τη νεολαία της Κύπρου, με ένα μοναδικό τρόπο, περιγράφοντας περιστατικά με αρνητικούς πρωταγωνιστές, πιθανών μαθητές.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθηγητής περιγράφει με καυστικό τρόπο τα κακώς νοούμενα της σημερινής νεολαίας, με αφορμή πρόσφατα περιστατικά νεανικής παραβατικότητας.

Ενδεικτικό περιστατικό που αναφέρει ο καθηγητής, αφορά γεγονός που σημειώθηκε σε σχολείο στο οποίο εργάστηκε, όπου νεαρά άτομα, πιθανών μαθητές, διέρρηξαν τον καθηγητικό Σύλλογο και  αφόδευσαν στα τραπέζια που κάθονταν οι καθηγητές.

Συγκεκριμένα αναφέρει «φέτος πήγα 9 σχολεία αντικατάσταση, στο ένα έσπασαν τον Σύλλογο και αφόδευσαν στα τραπέζια που καθόμασταν οι καθηγητές, στο άλλο γέμισαν τους τοίχους με κοσμητικά επίθετα για τις μάνες μας, σε άλλο έδειραν μια καθηγήτρια…»

Δείτε την ανάρτησή του:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top