ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΑΡΝΑΚΑ: Απίστευτο παρκάρισμα – Όλοι «έκλεισαν» όλους -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Απίστευτο παρκάρισμα – Όλοι «έκλεισαν» όλους -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα σύνηθες φαινόμενο στην Κύπρο, αναδεικνύει φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια φωτογραφία από την κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας με τα παράνομα παρκαρίσματα, αναδεικνύει σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα φαινόμενο που δυστυχώς παρατηρείται συνεχώς, με τους οδηγούς να σταθμεύουν τόσο στους χώρους στάθμευσης για να κατεβάσουν τις αποσκευές τους, όσο και στη μια λωρίδα του δρόμου, κλείνοντας την.

Στη φωτογραφία, παρουσιάζεται το φαινόμενο, όπου πολλοί οδηγοί που προσπαθούν να μετακινήσουν τα οχήματά τους, δεν μπορούν, καθώς μπροστά και δεξιά τους υπάρχουν οχήματα που δεν τους επιτρέπουν να αποχωρήσουν από το σημείο.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως τη χρονική στιγμή που τραβήχτηκε η φωτογραφία, στα αριστερά της εικόνας φαίνεται ένα περιπολικό της Αστυνομίας να περνά από το σημείο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top