ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Έπιασαν δουλειά οι ομάδες εργασίας Ελληνικής και ΣΚΤ – Η διαδικασία και οι μέτοχοι

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Έπιασαν δουλειά οι ομάδες εργασίας Ελληνικής και ΣΚΤ – Η διαδικασία και οι μέτοχοι

Από 5 έως 10 άτομα αποτελούνται οι ομάδες εργασίας Ελληνικής και Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας που ασχολούνται με την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα.

Υπό την ευθύνη τους είναι εργασίες που αφορούν στην ενοποίηση των ηλεκτρονικών συστημάτων των δύο τραπεζών, θέματα λογιστηρίου, τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και κομμάτι τραπεζικών εργασιών, δηλαδή ό,τι έχει σχέση με το πελατολόγιο.

Η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει περίπου 12 με 15 μήνες, ενώ από πλευράς Ελληνικής τονίζεται πως στόχος είναι όπως οι πελάτες της Συνεργατικής να μη νιώσουν οποιαδήποτε διαφορά.

Σύμφωνα με τη Θεανώ Θειοπούλου («Ο Φιλελεύθερος»), οι πελάτες της Συνεργατικής θα ενημερωθούν εγκαίρως για τα καταστήματα που θα λειτουργούν, την ώρα που η Ελληνική ανακοίνωσε τη συγκεντρωτική κατάσταση διασποράς του μετοχικού κεφαλαίου της.

Από τα μέλη του Δ.Σ. μετοχές έχουν: η Μαριάννα Παντελίδου 7.420 μετοχές και 0,00364%, ο ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής Ιωάννης Μάτσης 2.432 και 0,00122%.

Ο Λάμπρος Παπαδόπουλος έχει 111 μετοχές, ο Ανδρέας Χριστοφίδης 28, ενώ από τους Γενικούς Διευθυντές, ο Γιώργος Καραγιώργης έχει 13.985 μετοχές και 0,00704%.

Η προϊστάμενος του λογιστηρίου Μαρία Κελέση έχει 197 μετοχές, ποσοστό 0,00009%, ο γραμματέας Αρσαλίδης Πέτρος έχει 1.652 μετοχές ποσοστό 0,00083% του μετοχικού κεφαλαίου.

Το Ταμείο Προνοίας Υπαλλήλων του Ομίλου της Ελληνικής έχει 316.353 μετοχές ποσοστό 0,15939%.

Οι μέτοχοι με ποσοστό άνω του 5% είναι: η Δήμητρα Επενδυτική με 10,05%, η Wargaming με 24,91%, το συγκρότημα Third Point με 26,19% και η EBRD με 5,37% κατέχοντας στο σύνολο το 66,71% του μετοχικού κεφαλαίου.

Η διασπορά στο ευρύ κοινό είναι 32,97%. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top