ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Την αναγνωρίζουν όλοι– Το παραλίγο ατύχημα και το… ζητιανιό! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Την αναγνωρίζουν όλοι– Το παραλίγο ατύχημα και το… ζητιανιό! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτογραφία γυναίκας η οποία φέρεται να ζητιανεύει σε φώτα τροχαίας στο Παραλίμνι, ξεσήκωσε αντιδράσεις, αφού πολλοί φαίνεται να την έχουν αναγνωρίσει. Σύμφωνα με μαρτυρίες, την βλέπουν σχεδόν σε όλες τις πόλεις να ζητιανεύει!

Η συγκεκριμένη γυναίκα, σύμφωνα με δημοσίευση που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλησιάζει οδηγούς σε φώτα τροχαίας, αναφέρει ότι νοσεί από πάρκινσον και ζητά χρήματα.

Ο χρήστης του διαδικτύου που δημοσίευσε την φωτογραφία της στην γνωστή σελίδα του Facebook «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε», ανάφερε ότι την συγκεκριμένη στιγμή, η εν λόγω γυναίκα βρισκόταν σε φώτα τροχαίας του Παραλιμνίου, ωστόσο αρκετά μέλη της σελίδας που είδαν την εικόνα, ανάφεραν πως την αναγνωρίζουν, αφού την έχουν δει τόσο σε Λευκωσία και Λάρνακα, όσο και στην Λεμεσό.

H δημοσίευση:

Μία γυναίκα μάλιστα, αναφέρθηκε και σε τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να συμβεί με την συγκεκριμένα, αφού, όπως είπε: «Παραλίγο να τη πατήσω με το αυτοκίνητο γιατί έδωκε μες τους τροχούς πριν προλάβω να σταματήσω να ζητιανέψει».

Οι περισσότεροι πάντως, όπως αναμενόταν σχολίαζαν αρνητικά την δράση της γυναίκας, αφού θεωρούν ότι πρόκειται για κομπίνα.

Πιο κάτω, μερικά απο τα σχόλια χρηστών του διαδικτύου, που είδαν την δημοσίευση:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top