ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριο ξύλο έξω από κυπριακό εστιατόριο στην Αγγλία – Παράπονα ταξιτζή για την περίθαλψή του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άγριο ξύλο έξω από κυπριακό εστιατόριο στην Αγγλία – Παράπονα ταξιτζή για την περίθαλψή του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πιάστηκαν στα χέρια οδηγός ταξί και πολίτης, με τον ένα να δέχεται την περίθαλψη από το πλήρωμα του ασθενοφόρου, αφού υπέστη κρίση πανικού, ενώ ο άλλος έμεινε αβοήθητος με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ‘The Sun’, οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια έξω από κυπριακό εστιατόριο στο Κεντ στην Αγγλία, καθώς περίμεναν στην σειρά για να πάρουν φαγητό. Στο δημοσίευμα δεν γίνεται αναφορά στην αιτία που προκάλεσε το επεισόδιο μεταξύ των δύο αντρών. 

Ο οδηγός ταξί, τραυματίστηκε στο πρόσωπο, ενώ έχασε και ένα δόντι. Ο δεύτερος άντρας που ενεπλάκη στο επεισόδιο, υπέστη κρίση πανικού.

Ο ταξιτζής εξέφρασε παράπονα για το ασθενοφόρο, γιατί ενώ το κάλεσε δεν πήγε ποτέ στο σημείο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο: «Επειδή οι τραυματισμοί μου δεν θεωρήθηκαν απειλητικοί για τη ζωή μου, με ρώτησαν αν κάποιος άλλος θα μπορούσε να με οδηγήσει στο νοσοκομείο. Τότε έμαθα ότι το ασθενοφόρο μου, είχε σταλεί στον άντρα που μου επιτέθηκε επειδή υπέφερε από μια κρίση πανικού στο δρόμο και δεν μπορούσε να αναπνεύσει».

Ένας εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων Νοτίου Ανατολής επιβεβαίωσε ότι κλήθηκε να παρευρεθεί στον σημείο στις 3.20 π.μ., αλλά λόγω του «υψηλού επιπέδου ζήτησης», οι φορείς εκμετάλλευσης του ζήτησαν να πάει μόνος στο νοσοκομείο.

Επίσης, επιβεβαίωσαν ότι ένα ασθενοφόρο στάλθηκε για να θεραπεύσει έναν άνδρα έξω από το κυπριακό εστιατόριο Kebab & Pizza στις 3:50 π.μ. που «δυσκολευόταν να αναπνεύσει» - με τους παραϊατρικούς να μένουν μαζί του για μια ώρα. 

Ο εκπρόσωπος είπε: «Επειδή είχαμε ένα πολύ υψηλό επίπεδο ζήτησης τη νύχτα, ρωτήσαμε αν αυτός (ο κ. King) θα μπορούσε να πάει μόνος στο νοσοκομείο καθώς οι τραυματισμοί δεν ήταν απειλητικοί για τη ζωή. Λάβαμε αργότερα μια κλήση στις 3.50 π.μ. για έναν άνδρα έξω από το κυπριακό κατάστημα Kebab & Pizza που δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Στείλαμε ένα πλήρωμα ασθενοφόρων που έμεινε μαζί του για μια ώρα και δεν χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη». 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top