ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη - Τσίπρα – Αναμονή για ανθρωπιστική βοήθεια από την Κυβέρνηση

Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη - Τσίπρα – Αναμονή για ανθρωπιστική βοήθεια από την Κυβέρνηση

Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας (24/07).

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Αυτό πληροφορηθήκαμε γύρω στις 11:30.

Το ThemaOnline επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο, Κλέλια Βασιλείου η οποία βρίσκεται στην Αθήνα.

Όπως μας ανέφερε η κ. Βασιλείου, από την πρώτη στιγμή έχει κινητοποιηθεί η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα έτσι ώστε να δοθεί παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες της φονικής λαίλαπας που έπληξε την Αττική την Δευτέρα (23/07).

Η κ. Βασιλείου επισήμανε πως «βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία για να οριστικοποιηθεί το πλαίσιο της ανθρωπιστικής βοήθειας που θα προσφέρουμε».

Να αναφέρουμε πως αναμένεται ενημέρωση από την Ελληνική Κυβέρνηση έτσι ώστε να οργανωθεί αποστολή αγαθών από την Κύπρο.

Όπως μας τόνισε η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Κλέλια Βασιλείου, «για την ώρα δεν μας είχε γνωστοποιηθεί τι ακριβώς χρειάζονται. Είτε αυτά είναι φάρμακα ή τρόφιμα. Αναμένουμε επίσημη ενημέρωση από την Ελληνική Κυβέρνηση. Βρισκόμαστε το πλευρό τους».

Να αναφέρουμε πως γύρω στις 10:00 το πρωί της Τρίτης (24/07) αναχώρησε η κυπριακή αποστολή από πυροσβέστες και διασώστες έτσι ώστε να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των φονικών πυρκαγιών που μαίνονται στην Αττική από το μεσημέρι της Δευτέρας (23/07).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΥΡΓΑΓΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Έφυγαν 45 άτομα και δυο πυροσβεστικά οχήματα - Δηλώσεις Κεττή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top