ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαχαρίας Χρυσοστόμου: ‘Συνεχίζουμε και εντείνουμε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος’

Ζαχαρίας Χρυσοστόμου: ‘Συνεχίζουμε και εντείνουμε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος’

Την αποφασιστικότητα της Αστυνομίας να συνεχίσει και να εντείνει τη δράση της για την πάταξη και καταστολή του οργανωμένου και σοβαρού εγκλήματος, επαναβεβαίωσε ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Μιλώντας κατά την τελετή εγκαινίων του νέου κτιρίου του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο κ. Χρυσοστόμου υπογράμμισε τον νευραλγικό ρόλο που διαδραματίζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και τη σημασία της πάταξης του σοβαρού εγκλήματος για την ίδια την κοινωνία, αλλά και την ευημερία και ανάπτυξη της πατρίδας μας.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κάλεσε τα μέλη της Αστυνομίας, να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για διεκπεραίωση του δύσκολου έργου τους, διαβεβαιώνοντας ότι η Ηγεσία της Αστυνομίας θα στηρίξει και θα ενισχύσει τα στελέχη της που εργάζονται με τιμιότητα, αμεροληψία και ακεραιότητα για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος. Αντίθετα, σημείωσε, όσοι συνεργάζονται και εργάζονται προς όφελος του υποκόσμου, θα τιμωρούνται παραδειγματικά. Ο κ. Χρυσοστόμου αναφέρθηκε ειδικά στην θεσμοθέτηση της νέας Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου για την πάταξη της διαφθοράς στην Αστυνομία.

Στον χαιρετισμό του ο Αρχηγός Αστυνομίας, αναφέρθηκε παράλληλα στη διαρκή  αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων της Αστυνομίας και το συνεχή εκσυγχρονισμό της σε υλικοτεχνικό επίπεδο, σημειώνοντας ότι ο προγραμματισμός αυτός ενισχύει την αποδοτικότητα, την ψυχολογία αλλά και την ευημερία των αστυνομικών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top