ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παραβίασαν, έσπασαν και έκλεψαν οίκημα φοιτητικής παράταξης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παραβίασαν, έσπασαν και έκλεψαν οίκημα φοιτητικής παράταξης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εγκληματική και άνανδρη επίθεση στο οίκημά της καταγγέλλει η Ανεξάρτητη Φοιτητική ΕΠΑΛξη του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εστάλη στο ThemaOnline, το βράδυ της Παρασκευής (27/7) «οι δράστες παραβίασαν την είσοδο και προχώρησαν σε βανδαλισμούς και ζημιές εντός του οικήματος καθώς και σε κλοπές».

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν, οι δράστες «δεν σεβάστηκαν ούτε την εικόνα της Παναγίας ούτε και τα κάδρα των ηρώων μαθητών Ευαγόρα Παλληκαρίδη και Πετράκη Γιάλλουρου».

Να σημειωθεί ότι η Ανεξάρτητη Φοιτητική ΕΠΑΛξη δεν πρόσκειται σε πολιτικό κόμμα αλλά στον Ενιαίο Φορέα Αυτόνομων Ενωτικών Φοιτητικών Παρατάξεων και δρα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Δελτίο Τύπου για την άνανδρη επίθεση στο οίκημα της Ανεξάρτητης Φοιτητική ΕΠΑΛΞΗΣ Πανεπιστημίου Κύπρου

Στόχος εγκληματικής και άνανδρης επίθεσης έγινε το οίκημα της Ανεξάρτητης Φοιτητικής ΕΠΑΛΞΗΣ Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία. Το βράδυ της Παρασκευής 27/7 οι δράστες παραβίασαν την είσοδο και προχώρησαν σε βανδαλισμούς και ζημιές εντός του οικήματος καθώς και σε κλοπές. Να σημειωθεί πως οι τραμπούκοι αναστάτωσαν όλους τους φιλήσυχους ένοικους καθώς στην πολυκατοικία διαμένουν και οικογένειες. Οι άνανδροι δράστες δεν σεβάστηκαν ούτε την εικόνα της Παναγίας αλλά ούτε και τα κάδρα των ηρώων μαθητών Ευαγόρα Παλληκαρίδη και Πετράκη Γιάλλουρου, αφού τυφλωμένοι από φανατισμό και αρρωστημένο μίσος τα έσπασαν.

Η παράταξή μας έχει γίνει στόχος άνανδρων επιθέσεων και στο παρελθόν. Το γεγονός ότι η Α.Φ ΕΠΑΛΞΗ είναι η μοναδική ακομμάτιστη φοιτητική παράταξη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου καθώς και η αδιάκοπη δράση μας σε ότι αφορά τα Εθνικά θέματα και ιδιαίτερα ενάντια την τουρκογενή και αντιδημοκρατική Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία έχει προκαλέσει το μίσος ακρετών φασιστοειδών στοιχείων που την υποστηρίζουν. Αυτοί που θέλουν να φιμώσουν όσουν διαφωνούν με τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία ας δουν τους καρπούς του έργου τους στις φασιστικές και εγκληματικές επιθέσεις κατά φοιτητών.

Ως Α.Φ ΕΠΑΛΞΗ ξεκαθαρίζουμε πως οι εγκληματικές και φασιστικές επιθέσεις από δειλούς τραμπούκους δεν μας λυγίζουν ούτε στο ελάχιστο. Αντίθετα μας δυναμώνουν ακόμα περισσότερο. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση της σκλαβωμένης πατρίδας μας και επιστροφή στα κατεχόμενα χωριά μας. Τέλος θέλουμε να θυμίσουμε σε όσους δειλούς θέλουν να μας φιμώσουν, τους στίχους του Θεοδόση Πιερίδη: "Μόνο ένας Έλληνας να μείνει, ΠΑΝΤΑ θα πολεμά"!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top