ΚΟΣΜΟΣ

Πρώην σερβιτόρα επέτρεψε τα χρήματα που είχε κλέψει από εστιατόριο – Μαζί με μία επιστολή

Πρώην σερβιτόρα επέτρεψε τα χρήματα που είχε κλέψει από εστιατόριο – Μαζί με μία επιστολή

Στα μάτια της δεν πίστευε η ιδιοκτήτρια ενός μεξικανικού εστιατορίου στην Τουσόν της Αριζόνα. Ο λόγος; Πριν από μερικές ημέρες έλαβε ένα γράμμα από άγνωστη αποστολέα.

Τι είχε γίνει; Η άγνωστη γυναίκα είχε βάλει μέσα στο φάκελο 1.000 δολάρια και μία επιστολή.

Στην ιδιόχειρη επιστολή εξηγεί πως είχε εργαστεί τη δεκαετία του 1990 στο ρεστοράν ως σερβιτόρα και στο διάστημα εκείνο είχε κλέψει μερικές εκατοντάδες δολάρια, μη «χτυπώντας» ορισμένα ποτά. Με την επιστολή και το χρηματικό ποσό ήθελε να επανορθώσει επειδή το είχε «βάρος».

Μεταξύ άλλων αναφέρει στην επιστολή της: «Ένας απ’ τους σερβιτόρους, με τους οποίους συνεργαζόμουν με παρότρυνε να μην χτυπάω στην ταμειακή μηχανή κάποια ποτά και να κρατάω τα χρήματα. Για κάποιον ανόητο λόγο το έκανα», γράφει η γυναίκα στην επιστολή και συνεχίζει: «Μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή δεν είχα κλέψει ποτέ στη ζωή μου, ούτε το ξανάκανα. Ευτυχώς ήμουν απαίσια σερβιτόρα και με απολύσατε, προτού προλάβω να κλέψω κάτι παραπάνω από λίγες εκατοντάδες δολάρια. Πέρασαν 20 χρόνια από τότε, αλλά ακόμη το μετανιώνω. Λυπάμαι πολύ, που σας έκλεψε. Σας παρακαλώ δεχθείτε τη συγνώμη μου κι αυτά τα χρήματα που επιστρέφω μαζί με τους τόκους 20 χρόνων.

Μια ευγνώμων πρώην υπάλληλος».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η επιστολή ήρθε στο φως της δημοσιότητας και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Καρλότα Φλόρες, είπε στο τοπικό δίκτυο KVOA-TV ότι τα μέλη του προσωπικού βούρκωσαν όταν τους διάβασε την επιστολή.

Εξήγησε δε πως πρόσφατα της είχε κλέψει κάποιος την τσάντα της και το γράμμα αυτό αποκατέστησε την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους. «Υπάρχουν ακόμη εκεί έξω αρκετοί καλοί άνθρωποι», είπε.


«Δεν ξέρω ποια είναι ή που βρίσκεται, αλλά ελπίζω να διάβασε ή να είδε στις ειδήσεις τι θετικό αντίκτυπο είχε το γράμμα της όχι μόνον σ’ εμένα, την οικογένεια και την επιχείρησή μου, αλλά και για το μέλλον μας ως κοινωνία», είπε.

Ο γιος της ανήρτησε την επιστολή της πρώην σερβιτόρας στο Facebook σημειώνοντας: «Δεν χρειάζεται να λες πάντα ποιος είσαι για να επανορθώσεις κάτι. Έσωσες την εβδομάδα μας!»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top