ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ 8ΧΡΟΝΟΥ: Για κατάθεση οι γονείς – Δεν είχαν χρήματα για νοσηλεία

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ 8ΧΡΟΝΟΥ: Για κατάθεση οι γονείς – Δεν είχαν χρήματα για νοσηλεία

Την άκρη του νήματος σχετικά με το θάνατο του 8χρονου κοριτσιού που ξεψύχησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/08), προσπαθεί να ξεδιαλύνει η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Τις συνθήκες του θανάτου του 8χρονου κοριτσιού το όποιο μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/08) στις Πρώτες Βοήθειες με χαμηλούς παλμούς, υψηλό πυρετό και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και τελικά κατέληξε, εξετάζει πλέον το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι γονείς του 8χρονου κλήθηκαν για κατάθεση στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών το πρωί της Τρίτης 07/08.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΟΣ 8ΧΡΟΝΟΥ: Να παρέμενε για νοσηλεία σύστηναν οι ιατροί – Έκθεση γεγονότων ζητά ο υπουργός

Όπως ισχυρίζεται η μητέρα στην κατάθεση της, αυτή δεν καταλάβαινε καλά την ελληνική γλώσσα και μετάφραζε η κόρη της, ηλικίας 18 ετών.

Ανέφερε, επίσης, στην κατάθεση της, πως δεν είχε χρήματα για την νοσηλεία και ήθελε να φύγει. Μάλιστα, όταν το είπε στους γιατρούς αυτοί της ανέφεραν πως αν θέλει να φύγει και να το φέρει την επόμενη μέρα θα πρέπει να υπογράψει το σχετικό έντυπο για εξιτήριο.

Οι γονείς πήραν το παιδί τους από το νοσοκομείο, καθώς όπως ισχυρίζονται, λόγω της οικονομικής τους κατάστασης δεν είχαν χρήματα για την νοσηλεία του.

Θυμίζουμε πως το απόγευμα της Κυριακής 05/08, η αλλοδαπή μητέρα πήρε το 8χρονο κοριτσάκι της στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, με υψηλό πυρετό.

Αφού πρώτα εξετάστηκε από γιατρό, κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στο Παιδιατρικό Τμήμα, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα η μητέρα ζήτησε να υπογράψει εξιτήριο και μετέφερε το παιδί πίσω στο σπίτι.

Γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/08) επισκέπτηκε ξανά τις Πρώτες Βοήθειες μαζί με το παιδί που είχε χαμηλούς παλμούς, υψηλό πυρετό και ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ενώ παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το οκτάχρονο παιδί έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Την υπόθεση πλέον διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ ο υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου ζήτησε όπως του υποβληθεί γραπτή έκθεση γεγονότων.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου παιδιού αναμένεται να φανούν μετά και τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων. Η νεκροτομή έδειξε πως ο θάνατος του παιδιού οφείλεται σε σηπτικό σοκ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top