ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠ. ΕΜΠΕΔΟΚΛΗ: Επιβεβαιώθηκε η ανάληψη €35 χιλιάδων από τη ΣΠΕ – Του έκανε τον σοφέρ και δεν ήξερε τον λόγο

ΥΠ. ΕΜΠΕΔΟΚΛΗ: Επιβεβαιώθηκε η ανάληψη €35 χιλιάδων από τη ΣΠΕ – Του έκανε τον σοφέρ και δεν ήξερε τον λόγο

Συνεχίστηκε την Τρίτη 07/08 η δίκη του Δημοτικού Γραμματέα Λάρνακας Λευτέρη Εμπεδοκλή, ενώπιον του Κακουργιοδικείου με τις καταθέσεις του εκ των ενοικιαστών του παραλιακού κέντρου «Μακού» και του πολιτικού μηχανικού του Δήμου Λάρνακας.

Κατά την κατάθεσή του, ο εκ των ενοικιαστών την περίοδο Μαΐου 2013-2014, Μάριος Αποστόλου, επιβεβαίωσε την ανάληψη χρημάτων από τη Συνεργατική Μακράσυκας, του επιχειρηματία Θεοδόση Χρυσοστόμου.

Όπως ανέφερε, στις 08/09 του 2015, μετέφερε με το όχημά του τον επιχειρηματία στην ΣΠΕ για να πραγματοποιήσει ανάληψη μετρητών από τον λογαριασμό που διατηρούσε στη Συνεργατική, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει το ύψος του ποσού της ανάληψης και τον σκοπό για τον οποίο ήθελε τα χρήματα.

Όταν έγινε η ανάληψη των χρημάτων από τον επιχειρηματία, ο Αποστόλου, ανέφερε πως μετέφερε τον πρώτο στις Φοινικούδες, κατόπιν αιτήματός του, χωρίς και πάλι να γνωρίζει τον σκοπό του.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του μάρτυρα, μετά από προαναφερθέν περιστατικό και το πέρας χρόνου,  ο επιχειρηματίας του ανέφερε πως έκανε καταγγελία στην Αστυνομία κατά του Εμπεδοκλή, καθώς όπως ανέφερε, του παρέδωσε €35,000 για να «επιδιορθώσει» τις ατασθαλίες στο Μακού, με τον Δήμο Λάρνακας ωστόσο να κινείται εναντίον του επιχειρηματία δικαστικώς.

Στην κατάθεσή του ο Αποστόλου, είπε πως υπήρχαν προβλήματα και παρανομίες, την περίοδο που ήταν ο ίδιος ενοικιαστής του κέντρου, γι’ αυτό και πήρε στον Δήμο Λάρνακας για να γίνουν ενέργειες για τακτοποίηση των ζητημάτων που προέκυψαν.

Η δίκη του υπό διαθεσιμότητα Δημοτικού Γραμματέα Λάρνακας Λευτέρη Εμπεδοκλή, συνεχίζεται την Τετάρτη 08/08.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top