LIFESTYLE

Κύπριος τραγουδιστής κάνει μεταμόσχευση μαλλιών live – VIDEO

Κύπριος τραγουδιστής κάνει μεταμόσχευση μαλλιών live – VIDEO

«Ελάτε να βάλετε μαλλιά» φωνάζει ο Κύπριος τραγουδιστής από το ιατρείο της Λεμεσού, όπου βρέθηκε την Πέμπτη, 9 Αυγούστου, για να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. 

Πλέον η μεταμόσχευση μαλλιών δεν αποτελεί ταμπού. Οι άντρες, επώνυμοι και μη, δεν κρύβουν πια τις ενέργειες στις οποίες προβαίνουν για να αισθάνονται οι ίδιοι καλύτερα με την εικόνα τους. 

Τρανό παράδειγμα ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την μεταμόσχευση μαλλιών στην οποία υποβλήθη. Την πεπατημένη του συζύγου της Κωνσταντίνας Ευριπίδου ακολούθησε και ο προπονητής τερματοφυλάκων των «γαλαζοκιτρίνων» Μιχάλης Μορφής

Όμως ο Δήμος Μπέκε το τερμάτισε. Έκανε live την μεταμόσχευση μαλλιών του στην Λεμεσό. Μάλιστα ο Κύπριος τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών στο κεφάλι του τραγουδούσε και χαριτολογούσε με την κυρία, η οποία του έκανε την μεταμόσχευση. 

Δείτε τον Δήμο Μπέκε κατά την διάρκεια της μεταμόσχευσής του στην Λεμεσό την Πέμπτη (9/8):

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top