ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Τα τελευταία λόγια του Μπίλι Ρέι Ίρικ – Είχε αφαιρέσει με φρικτό τρόπο της ζωή της 7χρονης Πόλα –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΗΠΑ: Τα τελευταία λόγια του Μπίλι Ρέι Ίρικ – Είχε αφαιρέσει με φρικτό τρόπο της ζωή της 7χρονης Πόλα –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο 59χρονος Μπίλι Ρέι Ίρικ είχε αφαιρέσει με φρικτό τρόπο της ζωή της 7χρονης.

«Απλά θέλω να πω πως λυπάμαι πάρα πολύ», ήταν τα τελευταία λόγια του 59χρονου σήμερα,  Μπίλι Ρέι Ίρικ, ο οποίος πέρασε τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής του αναμένοντας την ημέρα που θα τον εκτελούσαν για τον βιασμό και φόνο 7χρονου κοριτσιού.

Ο θανατοποινίτης, άφησε τη τελευταία του πνοή στις 19:48 το βράδυ της Πέμπτης 09/08, στη φυλακή υψίστης ασφάλειας Riverbend, στο Τενεσσί των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι μάρτυρες της εκτέλεσης του, η πρώτη μετά από σχεδόν μια δεκαετία στην πολιτεία, ανέφεραν πως αρχικά έκανε συνιάλο πως δεν θα έλεγε τα «τελευταία λόγια του», ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως «λυπάμαι πάρα πολύ».

Στη συνέχεια του έγινε η θανατηφόρα ένεση, όπου και έκλεισε τα μάτια του. Ξεκίνησε να αναπνέει βαριά και στη συνέχεια να βήχει.

Μετά από δυο λεπτά ο Ίρικ, σταμάτησε να «βγάζει ήχους» και το πρόσωπο του έγινε «σκούρο μωβ» ενώ ανακοινώθηκε ο θάνατός του στις 19:48 το βράδυ της Πέμπτης 09/08.

Το τελευταίο του γεύμα περιλάμβανε μπέργκερ και τηγανητά κρεμμύδια.

 

Το ιστορικό της θηριωδίας

Στα 26 του ο Ίρικ, γνώρισε τον πατέρα της μικρής Πόλα και σύντομα έγιναν φίλοι. Κατόπιν γνωρίστηκε και με την μητέρα της μικρής η οποία, λόγω των τραγικών παιδικών του χρόνων, των τραυματικών του εμπειριών και της μάχης του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, τον λυπήθηκε και τον κάλεσε να μείνει μαζί τους στην οικία τους με τα πέντε εκ των οκτώ παιδιών της οικογένειας.

Ήταν τον Απρίλιο του 1985, όπου ο Ίρικ πρόσεχε την μικρή Πόλα Ντάιερ και τα τέσσερα αδέλφια της, καθώς οι γονείς τους έλειπαν στην εργασία τους.

Το πρωινό της τραγωδίας ο Ίρικ και η μητέρα των παιδιών, είχαν μια διαφωνία με τη δεύτερη να τον διώχνει από την οικία, για να τον καλέσει λίγη ώρα αργότερα  καθώς έπρεπε να μεταβεί στην εργασία της και δεν υπήρχε κάποιος για να προσέχει τα παιδιά.

Λίγες ώρες αργότερα ο Ίρικ τηλεφώνησε στον σύζυγό της και του είπε πως «δεν μπορώ να ξυπνήσω την Πόλα»

Η μικρή βρέθηκε ημίγυμνη σε λίμνη αίματος ανάμεσα στα πόδια της. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και για 45 λεπτά οι γιατροί προσπαθούσαν να τη σώσουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Τότε φανερώθηκε πως ο Ίρικ βίασε την μικρή ενώ στη συνέχεια την στραγγάλισε, περιγράφοντας τους ήχους που έκανε καθώς την έπνιγε.

Στις 4 Μαΐου 1987 ο Ίρικ καταδικάστηκε σε θάνατο στην ηλεκτρική καρέκλα, ενώ παρέμεινε στην πτέρυγα με τους βαρυποινίτες μέχρι την εκτέλεσή του τον Αύγουστο του 2018.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top